601

طرز تهیه پاپریکاش مر

مواد لازم:
خامه : 1/4 فنجان
کره : 2 قاشق غذاخوری
مرغ : 1365 گرم
پیاز : 2 عدد
سیر : 2 عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
پودر پاپریکا : 3-4 قاشق غذاخوری
آب مرغ : 2 فنجان
نمک دریایی : 1-1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
آرد : 3 قاشق غذاخوری
خامه ترش : 3/4 فنجان
خامه زده شده : 1/4 فنجان

 

مرحله اول تهیه پاپریکاش مرغ مجارستانی
شما در این ترکیب به مواد زیر نیاز دارید مانند کره یا روغن دنبه آب شده و تکه های مرغ ، با استخوان و پوست (این سنتی است و توصیه می شود زیرا بیشترین طعم را ایجاد می کند، اما می توانید از قطعات مرغ بدون استخوان/بدون پوست استفاده کنید) و پیاز متوسط زرد، پوست آن را بگیرید و آن را خیلی ریز خرد شده و سیر،را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید ،گوجه فرنگی را بدون هسته کرده و ریز خرد کنید بعد فلفل دلمه ای را هم بدون دانه کرده و آن را ریز خرد کنید ، البته استفاده از فلفل اختیاری است. پودر پاپریکا شیرین و نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و آرد همه منظوره و خامه ترش پر چرب ، اگر نداشتید کمی آبلیمو را توی خامه پر چرب بریزید و خوب هم بزنید و همینطور آخرین مواد خامه زده شده است. کره یا روغن دنبه را توی ماهی تابه بریزید و روی حرارت گذاشته تا ذوب و گرم شود و بعد تکه های مرغ را توی قابلمه قرار داده و دو طرف گوشت مرغ را خوب سرخ و طلایی کنید. بعد از توی قابلمه برداشته و در یک بشقاب قرار دهید.

 

مرحله دوم تهیه پاپریکاش مرغ مجارستانی
در همان روغن مرغ پیازها را اضافه کنید و کاملا تفت دهید تا نرم و سبک و طلایی شوند. سیر را هم اضافه و کمی تفت داده تا عطر آن آزاد شود و سیر نرم و سبک شده و بعد گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پاپریکا، نمک و فلفل را با هم به مخلوط اضافه کرده و خوب ترکیب کنید .(فلفل پاپریکا اگر داغ شود تلخ می شود). بعد مرغ را به قابلمه برگردانید و دوباره روی حرارت قرار دهید. آب مرغ را هم روی ترکیب بریزید. تا کاملا روی مرغ ها پوشیده شود و بعد آن را روی حرارت گذاشته و آب را به جوش بیاورید. در این مرحله درب روی قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 40 دقیقه گذاشته تا همزمان بجوشد و گوشت مرغ هم پخته شود و بعد از این زمان باز تکه های مرغ را از ظرف خارج کرده و در یک ظرف قرار دهید.

 

مرحله سوم تهیه پاپریکاش مرغ مجارستانی
در این مرحله شما باید در یک کاسه کوچک، آرد را با خامه ترش و خامه زده شده کاملا هم بزنید تا آرد خوب در ترکیب مخلوط شود ، پس مدواوم هم بزنید تا گلوله ای در آن نباشدو یک خمیر صاف و یک دست بدست بیارید. بعد این مایه را توی سس مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد در سس کاملا حل شود و آن را به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کرده و بعد مرغ را به سس برگردانید و بگذارید تا کاملا به آرامی بجوشد و سس آن غلیظ و داغ شود.


مرحله چهارم تهیه پاپریکاش مرغ مجارستانی
این پاپریکاش مرغ را با نوکدلی مجارستانی وقتیکه کاملا غلیظ شد . طعم آن را بچشید و اگر کمبود نمک و ادویه را احساس کردید کمی به آن اضافه کنید و بعد آن را در کنار برنج یا با نان یا بصورت یک خوراک آن را خالی سرو کنید و اگر دوست داشتید روی آن را با خامه و کمی جعفری ریز خرد شده تزیین و کامل کنید. این غذا فوق العاده مقوی و مغذیه و غنی است و اگر خامه ترش نداشتید می توانید خامه را با کمی آبلیمو مزه دار کنید و بعد در غذا استفاده کنید و همینطور پودر پاپریکا به تنهایی طعم غذا را دو چندان میکند و بسیار طعم خامه ای و خوش طعمی این خوراک دارد