586

طرز تهیه بیف استراگانف

مواد لازم:
گوشت : 400 گرم
قارچ : 200 گرم
خامه : 100 گرم
چیپس : مقدارلازم
پیاز : 3 عدد
آرد : 2 قاشق غذاخوری
شیر : 2 لیوان
نمک : مقدارلازم
فلفل سیاه : مقدارلازم


ابتدا پیاز و گوشت­ را که به شکل نوارهای رشته ای 1 در 2 سانت برش داده اید، در ظرف مناسبی با روغن تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد، در این حال 2 لیوان آب بریزید و شعله را روی حرارت ملایم تنظیم کنید تا گوشت بپزد و آب آن برچیده شود. قارچ ­ها را خرد و آماده کنید، پس از پختن گوشت، آنها را اضافه کرده و روی شعله متوسط تفت دهید، در اینجا باید آنقدر تفت دهید که آب قارچ برچیده شود. برای آماده کردن سس این غذا، در یک کاسه، شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید یک دست که شد آن را به بقیه مواد اضافه کنید و مجدداً تفت دهید تا آماده شود. در آخر که مواد پخت و آماده شد، خامه را با آن قاطی کنید و در ظرفی مناسب بریزید. چیپس خلالی هم برای تزیین در اطرافش بریزید. سپس نوش جان کنید. بیف استروگانف با اسپاگتی، نان یا برنج قابل مصرف است (اگر سیب­ زمینی سرخ شده را می­پسندید، می­توانید از آن به جای چیپس خلالی برای تزیین استفاده کنید).