5600
طرز تهیه یک ظرف کلم قرمز و سیب
مواد لازم:
سیب: 3 عدد
پیاز: 3عدد
کلم قرمز: 675 گرم
زیره سیاه: 2 قاشق غذا خوری
ماست کم چرب: 300 میلی لیتر
سس خامه ای: 15 میلی لیتر
گوشت: 100 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
این غذا با طعم تندش غذای بسیار مناسبی برای زمستان محسوب میشود، که میتواند به تنهایی یا با مقداری نان جو، یا حتی مانند یک مکمل گیاهی در کنار غذاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد میشود قبل از تهیه، ارزش غذایی این غذا را به ازای هر یک نفر مطالعه بفرمایید.انرژی غذایی انرژی = 158 کیلو کالریچربی کل= 7/9 گرمچربی اشباع= 4/3 گرمچربی اشباع نشده چند حلقه ای= 4/1 گرمچربی اشباع نشده تک حلقه ای= 05/4 گرمکربوهیدرات = 8/12 گرمقند کل = 6/11 گرمنشاسته = 2/0 گرمفیبر = 4 گرمسدیم = 378 میلی گرمدر ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 150 و یا 300 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. پیاز ریز شده و کلم قرمز خرد شده را همراه با زیره در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، سیب را پوست بگیرید و خرد کنید. همچنین گوشت را بشویید و به تکه های کوچکی تبدیل کنید و به مخلوط اضافه نمایید و هم بزنید. همه ی مواد را داخل قابلمه ای بریزید. ماست و سس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را محکم ببندید. اجازه دهید یک ساعت پخته شود، یک یا دو بار مخلوط را هم بزنید و به صورت گرم میل نمایید. در صورتی که مایل باشید میتوانید به جای گوشت از ورقه های ژامبون استفاده کنید.
سیب: 3 عدد
پیاز: 3عدد
کلم قرمز: 675 گرم
زیره سیاه: 2 قاشق غذا خوری
ماست کم چرب: 300 میلی لیتر
سس خامه ای: 15 میلی لیتر
گوشت: 100 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
این غذا با طعم تندش غذای بسیار مناسبی برای زمستان محسوب میشود، که میتواند به تنهایی یا با مقداری نان جو، یا حتی مانند یک مکمل گیاهی در کنار غذاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد میشود قبل از تهیه، ارزش غذایی این غذا را به ازای هر یک نفر مطالعه بفرمایید.انرژی غذایی انرژی = 158 کیلو کالریچربی کل= 7/9 گرمچربی اشباع= 4/3 گرمچربی اشباع نشده چند حلقه ای= 4/1 گرمچربی اشباع نشده تک حلقه ای= 05/4 گرمکربوهیدرات = 8/12 گرمقند کل = 6/11 گرمنشاسته = 2/0 گرمفیبر = 4 گرمسدیم = 378 میلی گرمدر ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 150 و یا 300 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. پیاز ریز شده و کلم قرمز خرد شده را همراه با زیره در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، سیب را پوست بگیرید و خرد کنید. همچنین گوشت را بشویید و به تکه های کوچکی تبدیل کنید و به مخلوط اضافه نمایید و هم بزنید. همه ی مواد را داخل قابلمه ای بریزید. ماست و سس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را محکم ببندید. اجازه دهید یک ساعت پخته شود، یک یا دو بار مخلوط را هم بزنید و به صورت گرم میل نمایید. در صورتی که مایل باشید میتوانید به جای گوشت از ورقه های ژامبون استفاده کنید.