5596

طرز تهیه یتیمچه بادمجان

مواد لازم:
بادمجان: 3 عدد
پیاز: یک عدد بزرگ
سیب زمینی: 3 عدد
روغن مایع: 5 قاشق غذا خوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری
آب جوش: 2 لیوان
گوجه فرنگی: یک عدد بزرگ


مرحله اول تهیه یتیمچه بادمجان:
بادمجان ها را پوست گرفته نگینی خرد کرده و درون آبکش لگن دار ریخته و نمک می زنیم تا تلخی آن گرفته شود 2 الی 3 ساعت در این حالت بماند.
گوجه فرنگی و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و آماده در ظرفی کنار بگذارید.


مرحله دوم تهیه یتیمچه بادمجان:
ابتدا پیاز را پوست گرفته شسته و به صورت خلالی خرد کرده و در درون قابلمه مناسبی می ریزیم سپس روغن را اضافه کرده و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم بعد تفت داده سپس نمک و زرد چوبه را اضافه می کنیم و هم می زنیم درب قابلمه را بگذارید تا زودتر نرم شود و از خامی درآید.

مرحله سوم تهیه یتیمچه بادمجان:
حال بادمجان را اضافه کرده و هم می زنیم تا با پیاز مخلوط شود. گوجه فرنگی را اضافه کرده و مواد را هم زده تا مخلوط شوند.سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. حال آب جوش را اضافه کنید و فلفل را نیز اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا زودتر بجوشد.

مرحله چهارم تهیه یتیمچه بادمجان:
وقتی شروع به جوشیدن کرد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند سپس شعله را ملایم کرده و درب قابلمه را گذاشته به مدت 40 دقیقه باید بجوشد تا مواد کاملا پخته شود.
حال یتیمچه بادمجان آماده شد این خوراک خوشمزه را همراه نان و سبزی میل کنید.
نوش جان!