5571

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

مواد لازم:
هویج: 3 عدد
سینه مرغ: 3 عدد
برنج: 3 لیوان
پیاز: 3 عدد
آب ولرم: 4 لیوان
کره: 5 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
سیب زمینی: 2 عدد
زعفران: مقداری برای تزئین
زیتون: مقداری برای تزئین
نمک و فلفل: به میزان لازم


در حين سرخ كردن مرغ ­ها، هویج­ ها را پوست بگیرید و رنده کنید. هویج­ های رنده شده و کره را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نرم شود. سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب به هم بزنيد تا مواد به خوبي مخلوط شوند.
در يك قابلمه دو ليوان برنج را كه قبلاً خيسانده ­ايد به همراه آب و نمك روي حرارت قرار دهيد. برنج كه به مرحله آب­كشي رسيد يعني اطراف دانه ­هاي برنج نرم و وسط آنها سفت بود، آن را آب­كشي كنيد. سپس قابلمه را مجدد روي گاز قرار داده و كمي روغن بريزيد و ته ­ديگی مناسب با ذائقه­ ي خود کف قابلمه بگذارید برای این کار مي­توانيد از برگ كاهو، كلم، سيب ­زميني ورقه شده يا پياز حلقه شده استفاده كنيد. اكنون برنج را به همراه 3 لیوان آب به اين قابلمه اضافه كنيد. ابتدا حرارت را زياد كنید تا بخار كند سپس حرارت را كم كنيد تا خوب دم بكشد. پس از پخت برنج، آن را در ظرف بکشید مواد مرغ و هويج را روي برنج بكشيد و با زيتون حلقه شده آن را تزيين نماييد. زعفران ساييده شده را دم كرده و كمي از برنج را با آن مخلوط كنيد. براي تزيين روي برنج از آن استفاده كنيد. اين غذا را با سالاد يا ماست نوش جان نماييد.