5569

طرز تهیه هویج پلو با گوشت

مواد لازم:
هویج: 3 عدد
گوشت گوسفند: 200 گرم
برنج: 3 پیمانه
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 حبه
روغن: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
زیره: یک قاشق مرباخوری


گوشت گوسفند را به تکه ­های کوچک تقسیم کنید، درون قابلمه ریخته، پیاز و سیر را درون آن خرد کنید و مقداری هم روغن اضافه نمایید. حدود چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و خوب هم بزنید تا رنگ گوشت­ ها عوض شود. هویج را به وسیله چاقو یا پوست­گیر، پوست کنده و رنده کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید؛ سپس فلفل ها و زیره سبز سائیده شده را نیز به آن اضافه کنید. تمام مواد را با هم خوب هم زده تا کاملاً به خورد هم روند. 2 لیوان آب ریخته، شعله را کم نموده، به مدت 60 دقیقه زمان دهید تا گوشت ­ها بپزد و آب آن کشیده شود. قابلمه مناسبی را آب کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد برنج ­های خیس خورده را (برنج ­ها را حدود نیم ساعت قبل از آبکش کردن در آب خیس دهید) درون آن بریزید و بگذارید بجوشد و زمانی که دانه های برنج را در دست له کردید و مغز آن زبرتر و خشک­تر از بیرون آن بود آن را با آب سرد آبکشی کنید.