طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز
مواد لازم:
لوبیا قرمز: 2 پیمانه
نخود: 2 پیمانه
آب لیموی تازه: 4 قاشق
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد: 2 قاشق مرباخوری
زیره: نصف قاشق مرباخوری
سیر له شده: 3 حبه
جعفری: 3 قاشق سوپ خوری
لوبیا قرمز و نخودها را درون زودپز ریخته و بر روی شعله گذاشته 1/5 الی 2 ساعت زمان لازم است تا کاملاً پخته شوند بعد از پخته شدن آنها را درون ظرفی ریخته و آب آنها را نیز نگه دارید.
همه مواد را با هم (جز آب نخود) درون مخلوط کن ریخته یا با گوشت کوب برقی هم زده و له کنید. مواد را در ظرفی ریخته و مقداری آب نخود و لوبیا را به آن اضافه کرده و هم زده (مقدار آب بستگی به غلظت موادتان دارد) اضافه کردن آب را تا آن جایی ادامه دهید که به غلظت مورد نظرتان برسد. حدود 1 الی 2 ساعت مواد را در یخچال بگذارید تا سرد شود و خود را بگیرد. این غذا را با نان پیتا یا تافتون می توان سرو نمود.