5559

طرز تهیه هواری بوقلمون

مواد لازم:
برنج: 4 پیمانه
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
زعفران دمکرده: یک قاشق سوپخوری
گرد لیمو: یک قاشق چایخوری
فلفل: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
روغن مایع: به میزان لازم
سیر: 3 حبه
گشنیز: 300 گرم
شنبلیله: 50 گرم
کشمش پلویی: 100 گرم
سینه بوقلمون: 300 گرم
پودر زیره: کمی
زیره: یک قاشق چایخوری


دوستان اینم هواری بوقلمون یه غذای مناسب برای وعده ناهار. این غذا یک غذای بوشهری هست و بسیارم خوشمزه است. پیشنهاد میکنم حتما یکبار درست کنید و ازش لذت ببرین. در مرحله اول پیاز رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد بهش زردچوبه اضافه کرده و سیر بهش اضافه می کنیم. در مرحله دوم بلافاصله بوقلمون بهش اضافه میکنیم تا با سیر تفت بخوره وقتی مواد تفت خورد و رنگ بوقلمون عوض شد سبزی که از قبل تفت دادیم را اضافه می کنیم ونمک فلفل زردچوبه می زنیم تا کمی با هم تفت بخوره. (لازم بذکر است اصل این غذا با ماهی شیر و میگو هستش که من از بوقلمون استفاده کردم.) در مرحله سوم گرد لیمو وکشمش را ریخته وشعله را خاموش می کنیم. در مرحله چهارم برنجی که از قبل خیس کرده بودیم آبکش کرده و کف قابلمه کمی روغن وآب ریخته و یه لایه از برنج می ریزیم سپس روی برنج مقداری از موادمون ریخته و کمی هم زعفران روش می ریزیم که البته اینجا من مقداری دارچینم روش پاشیدم.
به همین ترتیب ادامه میدیم، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تا برنج و موادمون تموم بشه و بعد از اون برنج رو دم می کنیم وقتی برنج مون دم کشید سروش می کنیم. توجه داشته باشین که این پلو را با میگو هم میشه درست کرد و نکته آخر اینکه داخل موادش من مقداری زیره هم ریختم به میزان یک قاشق چایخوری که البته این سلیقه ای هستش و شما طبق ذائقه خودتون میتونین اضافه کنید یا نه. خب عزیزان پلو هواری بوقلمونمون آماده شده. نوش جانتون.