5538

طرز تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ خانگی

مواد لازم:
شیر: 1 فنجان
خامه زده شده: 1 فنجان
شکر: 4 قاشق غذاخوری (50 گرم)
نشاسته: 1-1/2 قاشق چایخوری
شکلات تلخ: 128 گرم

مرحله اول تهیه هات چاکلت شکلات داغ خانگی
شما میتوانید هات چاکلت خانگی غلیظ و خامه ای که در عرض چند دقیقه آماده می شود. طرز تهیه واقعی با استفاده از مواد اصلی آشپزخانه را بیاموزید.برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه شما به این مواد مانند شیر و خامه فرم گرفته شده و شکر با نشاسته ذرت (اگر غلظت رقیق تر ترجیح داده شود به 3/4 قاشق چایخوری کاهش دهید) و شکلات تلخ، ریز خرد شده یا شکلات چیبسی و خامه فرم گرفته اختیاری برای تزئین و خورده یا شکلات رنده شده اختیاری برای تزئین نیاز دارید.این هات چاکلت غلیظ و فوق العاده خامه ای است.
مرحله دوم تهیه هات چاکلت شکلات داغ خانگی
برای شروع اول باید یک قابلمه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد 3/4 فنجان شیر، خامه و شکر را با هم مخلوط کنید و توی قابلمه بریزید و گذاشته تا کمی گرم شود و مرتب هم زدن را فراموش نکنید.وقتی که ترکیب توی قابلمه شروع به حباب زدن در اطراف لبه کرد ،شما باید در یک کاسه 1/4 فنجان باقی مانده شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب و صاف شوند. به محض اینکه مخلوط شیر در کناره های لبه ترکیب شروع به حباب زدن کرد، مخلوط شیر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا با هم مخلوط و کاملا داغ شود.

مرحله سوم تهیه هات چاکلت شکلات داغ خانگی
سپس در این زمان حرارت را کم کرده و بعد شکلات را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کاملاً در مخلوط شیر شکلات ها حل شود و به مخلوط به اندازه ای غلیظ شود که یک قاشق را وقتی که در ترکیب میزنید یک لایه روی آن را بگیرد. سپس فابلمه را از روی حرارت بردارید و به آرامی در ظروف دلخواه خود بریزید. در حالی که این دستور 2 لیوان با اندازه متوسط ​​را پر می کند، به خاطر داشته باشید که فوق العاده غلیظ و مقوی است، بنابراین ممکن است بخواهید به جای آن 4 لیوان نصف فنجان را سرو کنید. روی آن را با خامه فرم گرفته تزیین کنید و در صورت تمایل با خورده های شکلاتی روی آن راتزیین کنید.بلافاصله سرو کنید زیرا با سرد شدن نوشیدنی به غلیظ شدن ادامه می دهد.

مرحله چهارم تهیه هات چاکلت شکلات داغ خانگی
شما براحتی میتوانید این نوع را با این دستور هم درست کنید که بسیار خوشمزه و خوش عطر است.برای این روش شما باید در یک قابلمه متوسط، 1/4 فنجان شکر (یا به شیرینی دلخواه اضافه کنید) و 1/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده را با هم مخلوط کنید. 4 فنجان شیر ، 1/2 فنجان شکلات نیمه شیرین ، (چیپسی ، تکه یا خورد شده) و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید و کاملا هم زده تا تمام مواد با هم خوب ترکیب و صاف شود. سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و در حالی که مدام هم می‌زنید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوش بیاید. فقط بایدمطمئن شوید که شکلات کاملا ذوب شده و جا افتاده است. بعد از اینکه مایه غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای دلخواه شما خنک شود و با چاشنی های دلخواه سرو کنید. شما برای هات چاکلت غلیظ تر و خامه ای تر، 1 فنجان شیر را با 1 فنجان خامه غلیظ جایگزین کنید.