5524

طرز تهیه نوشیدنی تابستانی

مواد لازم:
کاهو: 200گرم
زنجبیل: 2/5سانتی متر
انگور: 200گرم
یخ: به میزان لازم
ابتدا زنجبیل را به قطعات درشت خرد کرده و سپس انگور سفید و کاهو را در مخلوط کن ریخته و مایع حاصل را از صافی عبور دهید و در یک لیوان پر از یخ بریزید. حتی می توانید انگور و کاهو را با مقداری یخ در مخلوط کن به خوبی مخلوط کرده و قطعه های زنجبیل را به آن اضافه کنید. این نوشیدنی ویژه و خوشمزه را می توانید با انگور سفید یا قرمز به دلخواه تزیین نموده و همراه با خانواده از خوردن این معجون لذت ببرید.