طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز
مواد لازم:
لوبیاسبز: نیم کیلو
پیاز متوسط: 2 عدد
سیر: 2 حبه
تخم مرغ: 5 عدد
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به مقدار کافی
نعناع: یک قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه نرگسی لوبیا سبز:
ابتدا نیم کیلو لوبیا سبز را پاک کرده، سر و دم آن را بریده و به قطعات کوچک خرد می کنیم و در تابه ایی حاوی مقدار کمی روغن تفت می دهیم.
مرحله دوم تهیه نرگسی لوبیا سبز:
2 عدد پیاز را پوست کنده می شوییم و ریز خرد می کنیم، 2 حبه سیر را هم ریز خرد می کنیم و در تابه ایی جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم.
پس از آن که پیاز و سیر نرم شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه را افزوده و تفت می دهیم تا خامی رب گوجه گرفته شود. سپس لوبیا سبز تفت داده شده را هم به مواد قبل می افزاییم، مقداری نمک و فلفل را به مواد داخل تابه افزوده و یک استکان آب به مواد اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا لوبیا نرم و پخته شود آب داخل مواد تبخیر شود و مواد به روغن بیافتد.
مرحله سوم تهیه نرگسی لوبیا سبز:
5 عدد تخم مرغ را در یک کاسه شیشه ایی می شکنیم و با چنگال بهم می زنیم. یک قاشق نعناع خشک را داخل تخم مرغ می پاشیم و باز هم می زنیم.
سپس درب تابه حاوی لوبیا را باز کرده و تخم مرغ را به آن اضافه می نماییم و مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ تکه تکه پخته شده و با لوبیا و سایر مواد ترکیب شود. سپس از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مناسب سرو می کنیم و با نان سنگگ یا لواش میل می نماییم. نوش جان