5499

طرز تهیه نان های قهوه

مواد لازم:
آرد: 325 گرم (2 و نیم لیوان)
شیر: 150 میلی لیتر (نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری)
تخم مرغ: یک عدد
کره: 42 گرم (3 قاشق غذاخوری)
مخمر: یک و 1/2 قاشق چایخوری
شکر: 37.5 گرم (3 قاشق غذاخوری)
نمک: 3/4 قاشق چایخوری


مرحله اول تهیه نان های قهوه
برای شروع ابتدا در یک کاسه، شیر: 150 میلی لیتر (نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری)، شکر: 3 قاشق غذاخوری ، نمک: 3/4 قاشق چایخوری، مخمر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری ، یک عدد تخم مرغ و آرد: 325 گرم (2 و نیم لیوان) را به آن اضافه کنید.فقط همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. خمیر را روی سطح کار تمیزی منتقل کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر در ابتدا بسیار چسبنده است. در این مرحله ممکن است وسوسه شویم که آرد بیشتری به آن اضافه کنیم. اما این کار را نکنید. فقط به ورز دادن خمیر ادامه دهید. در این دستور، من هیچ آرد یا آب اضافه ای اضافه نکرده ام. بنابراین اگر اندازه ها را بر حسب گرم دنبال کنید، نیازی به اضافه کردن آرد یا آب اضافی ندارید، فقط خمیر را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.


مرحله دوم تهیه نان های قهوه
اما قوام این خمیر ممکن است تغییر کند، اگر به جای وزن کردن مواد، یا با توجه به اندازه تخم‌مرغی که استفاده می‌کنیم یا با توجه به نوع آردی که استفاده می‌کنیم، از اندازه‌گیری حجم (اندازه‌گیری فنجان) پیروی کنیم... و اشکالی ندارد. در این صورت، اگر خمیر خود را چسبناک و خیس دیدید، حتی پس از ورز دادن به مدت 5 تا 6 دقیقه، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر (یک قاشق غذاخوری) آرد اضافه کنید یا اگر خمیر را سفت و خشک کردید حتی بعد از آن. با ورز دادن به مدت 5-6 دقیقه می توانید چند قاشق غذاخوری شیر یا آب (یک در یک بار) دیگر اضافه کنید. در حین تهیه نان، لازم نیست در اندازه گیری ها خیلی سختگیر باشیم... اما باید قوام خمیر نهایی خود را بدانیم.


مرحله سوم تهیه نان های قهوه
خمیری که خوب ورز داده شده باشد، صاف خواهد بود و پس از فرورفتگی دوباره به حالت اولیه برمی گردد. (که خاصیت ارتجاعی خمیر را نشان می دهد). و احتمالاً بهترین راه برای اینکه بفهمیم خمیر نان ما به درستی ورز داده شده است، آزمایش شیشه پنجره است. فقط خمیر را بین انگشتان خود بکشید. اگر خمیر پاره شود، نشان می دهد که گلوتن کافی تولید نکرده ایم و نیاز به ورز دادن بیشتری دارد. اگر بدون شکستگی کشیده شود و یک نوع شیشه پنجره بسازد، کار شما تمام شده است.

 

مرحله چهارم تهیه نان های قهوه
قبل از شروع به درست کردن خمیر نان، اجازه دهید 42 گرم لوک کره را به ده قسمت به وزن 4 تا 6 گرم مساوی تقسیم کرده و بگذارید در فریزر سرد شود. خمیر را بعد از کمی ورز دادن به 10 قسمت مساوی تقسیم و مانند توپ گرد کنید. برای پختن نان‌های یکنواخت و حتی اندازه، می‌توانیم از ترازو آشپزخانه استفاده کنیم. هر کدام از آنها حدود 60 گرم خواهد بود. سپس هر گلوله را پهن کنید و مراقب باشید که وسط دیسک ضخیم و لبه های آن نازک باشد.(در غیر این صورت کره روی آن قرار می گیرد و وقتی در حین پخت آب می شود، شکل نان ها به هم می خورد)مکعب سرد کره را در وسط دیسک قرار دهید و روی آن را بپوشانید و سپس لبه ها را نیشگون بگیرید و ببندید. خمیر ها را در سینی فر بچینید و بعد از اینکه تمام خمیر خود را با کره پر کردید، روی آنها را با یک سلفون بپوشانید و اجازه دهید نان ها به مدت 75-90 دقیقه با توجه به گرمای اتاق شما بنشینند تا خمیرها حجیم شوند.


مرحله پنجم تهیه نان های قهوه
تاپینگ باترکرم قهوه: 10 میلی لیتر آب گرم را با پودر قهوه فوری 1/2 قاشق غذاخوری هم زده تا صاف و یکدست شود. در ظرفی کره نرم شده 60 گرم ، شکر 60 گرم را اضافه کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و پفکی به دست بیاید. محلول قهوه و یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و آنها را با هم ترکیب کنید. مراقب باشید بعد از اضافه کردن تخم مرغ زیاد هم نزنید (زیرا باعث می شود حباب های هوا وارد خامه شود که رویه را اسفنجی می کند)سپس 70 گرم را اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. این کرم را به یک کیسه انتقال دهید.اگر کیسه قنادی ندارید، از یک کیسه پلاستیکی استفاده کنید و یک سوراخ کوچک را در یک گوشه ببرید.

 

مرحله ششم تهیه نان های قهوه
حالا باید روی نان ها را با کره قهوه بپوشانیم. رویه قهوه را به شکل دایره ای روی خمیر ها را شکل دهید.هنگام لوله گذاری فراستینگ قهوه روی نان، مطمئن شوید که خطوط همه با یکدیگر تماس دارند. اگر بین خطوط فاصله وجود داشته باشد، یخ زدگی به خوبی ذوب نمی شود تا یک پوشش صاف به شما بدهد. در این صورت پس از پخت شکاف هایی ایجاد می شود.نان ها را در دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید.

نوش جان!