5496

طرز تهیه نان های پُفکی پُر شده با سبزیجات

مواد لازم:
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
پیاز: 1 عدد
هویج: 2 عدد
کدو سبز: 3 عدد
نخود فرنگی: 1 پیمانه
سرکه سفید: 1/3پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زیتون: 12 عدد
پودرآویشن: 1/2 قاشق چایخوری
آرد: 2 لیوان
کره: 250 گرم
فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی­گراد قرار داده تا گرم شود. سینی بزرگ فر را چرب کنید و کنار بگذارید. روغن را داخل ماهیتابه نسبتاً بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، یک عدد پیاز کوچک را خرد کنید و حدود 3- 2 دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شده و رنگ آن شفاف شود، بعد سبزیجاتی که از قبل آماده کرده ­اید شامل هویج و کدو ریز شده و نخودفرنگی تازه یا فریزر شده را به پیاز درون ماهیتابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. در این مرحله سرکه سفید را به مدت 3-4 دقیقه با مواد حرارت دهید وقتی که تبخیر شد آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد حدود 8-7 دقیقه بپزند تا سبزیجات نرم شوند، زیتون را اضافه کرده و مجدداً 2 دقیقه حرارت دهید تا کاملاً گرم شوند. سعی کنید برای تهیه نان پفکی، خودتان خمیر پفکی را آماده کنید. سپس نان ها را داخل سینی فر که از قبل آماده شده، قرار دهید و حدود 15-10 دقیقه بپزید تا رنگ آنها قهوه ­ای مایل به طلایی شود. بعد به وسیله­ ی قاشق مواد پر کننده را داخل نان­های طلایی شده بریزید و داغ سرو کنید.