طرز تهیه نان میان پر مراکشی چیکن پاستیلا
مواد لازم:
مرغ بدون استخوان: ۲۰۰ گرم
خمیر فیلو: ۳ ورق
پیاز: یک عدد
سیر: ۲حبه
پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
گشنیز: به مقدار لازم
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
گلاب: یک قاشق غذا خوری
زیتون سبز و سیاه: به مقدار لازم
ادویه: یک قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیر بادام: ۴۰ گرم
صمغ عربی: یک قاشق چای خوری
مرحله اول تهیه نان میان پر مراکشی چیکن پاستیلا :
در ابتدا باید براتون بگم درسته این غذا مراکشی هست ولی این غذا جزء غذای ملل محسوب میشه چون این غذا بسیار خوشمزه هستش تمام کشور ها طرفدارش هستن.
در ابتدا باید بگم برای این غذا ما احتیاج به مرغ بدون استخوان داریم.پس مرغهامون رو اول خوب میشوریم و وقتی آبش رفت خردشون میکنیم و میذاریم کنار. سپس پیازمون رو برمیداریم وخوب میشوریم و پوستشو میکنیم و نگینی خردش میکینم و میذاریم کنار. سپس سیرمون رو پوستشو میکنیم و میشوریم و با دنده ریز رنده رندش میکینم و میذاریم کنار.
حالا نوبت سبزیهامونه جعفری و گشنیزمون رو خوب میشوریم ومیذاریم آبش بره و بعد ریز خردش میکنیم. فقط حواستون باشه وقتی سبزی ها خیس هستن خرد نکنید چون آبش در میاد و له میشه و طعمش از بین میره.
حالا یه تابه رو میذاریم رو حرات و روغن میریزم داخلش تا داغ بشه و بعد مرغهایی که خرد کرده بودیم رو میریزم تو تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش وقتی مرغها خوب سرخ شد از تو تابه برمیداریم و میریزیم تو یه بشقاب و میذاریم کنار.
حالا پیازی که نگینی خرد کرده بودیم رو میریزیم تو تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش همین که کمی پیازمون سبک شد زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و یه تفت میدیم و بعد سیر رنده شدمون رو به پیازها اضافه میکینم و مجدد تفت میدیم همین که داشت طلایی میشد پیازمون جعفری و گشنیزی که ریز خرد کرده بودیم رو هم به مخلوط پیاز و سیرمون اضافه میکنیم و تفت میدیم.
مرحله دوم تهیه نان میان پر مراکشی چیکن پاستیلا :
در ادامه مرغهایی که سرخ کرده بودیم رو هم به مخلوط پیاز و سبزیجات اضافه میکنیم و نمک و فلفل، پودر زنجبیل و زعفران دمکرده رو به مخلوط توی تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط و طعم دار بشه و با هم خوب تفت میدیم و زمانی که خوب تفت دادیم یه لیوان آب به مخلوطمون اضافه میکنیم و میذاریم غلیظ شه و شبیه سس بشه. بعد از اینکه سسمون غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم و میذاریم تا کمی سرد بشه.
حالا میریم سراغ باداممون. بادام ها رو میشوریم و بعد میریزیم داخل یه قابلمه و آب جوش میریزیم روش ومیذاریم رو حرارت تا بجوشه بعد از چند تا قل برمیداریم و پوست بادام ها رو میگیریم و میذاریم کنار. سپس یه تابه برمیداریم کمی روغن زیتون میریزیم داخلش و بادام ها رو تفت میدیم و بعد از رو حرارت بر میداریم. در ادامه وقتی بادامها که تفت دادیم خنک شد رو همراه با شکر، ادویه، صمغ عربی و گلاب (به جای گلاب از عرق بهار نارنج هم میتونید استفاده کنید) میریزیم داخل مخلوط کن و مخلوط میکنیم وخمیر باداممون رو که درست کردیم میذاریم کنار.
سپس یه تابه رو برمیداریم و میذاریم رو حرارت و کره ایی که داشتیم رو میریزیم داخلش تا ذوب بشه و بعد سس مرغمون رو میریزیم داخلش و دوتا تخم مرغی که داشتیم رو تو یه ظرف جداگانه میزنیم و بعد به تابه اضافه میکینم و میزاریم رو حرارت بمونه تا تخم مرغها خودشو ببنده.
حالا میریم سراغ خمیر فیلومون که مواد رو باید بریزیم وسطش.
مرحله سوم تهیه نان میان پر مراکشی چیکن پاستیلا :
در اینجا زیتون سیاه و سبزی رو که داشتیم رو هم ریز خرد میکنیم ومیذاریم کنار تا تو چیکن پاستیلا استفاده کنیم.
در این مرحله اول قالبی که میخواهیم چیکن پاستیلامون رو توش درست کنیم رو برمیداریم و چربش میکنیم و بعد یه لایه از خمیر فیلویی که داریم رو کف قالبمون پهن میکنیم و بعد با برس آشپزخانه سطح خمیر رو چرب میکنیم سپس یه لایه از خمیر بادامی که درست کردیم رو خمیرمون میریزیم و خوب پخش میکنیم و بعد از اون لایه بعدی رو مخلوط مرغ و تخم مرغی که درست کردیم رو میریزیم روش و خوب پخشش میکنیم و زیتون سیاه و سبزی که خرد کردیم رو هم میرزیم رو بقیه مواد سپس یه ورق دیگه از خمیر فیلومون رو روی مواد پهن میکنیم .
همان مراحل قبل رو طی میکنیم و در آخر سومین ورقه خمیر فیلومون رو روی مواد پهن میکنیم و دیگه هیچی روش نمیریزیم یعنی آخرین لایه خمیر فیلو به تنهایی هستش. سپس فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد میذاریم از قبل که داغ باشه و چیکن پاستیلامون رو به مدت نیم ساعت میذاریم تو فر و زمانی که سطح خمیرمون طلایی شد از فر در میاریم و میذاریم خنک شه و بعد برش داده و میتونید با شکر و پودر دارچین تزئین و سرو کنید.