طرز تهیه نان موزی
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
روغن: یک لیوان
موز: 3 عدد
مغز گردو: نصف لیوان
شکر: 1/4 لیوان
پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل: به میزان لازم
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
ماست: 1/2 لیوان
کیک موز برای استفاده عصرانه یا صبحانه بسیار دلپذیر است. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب نان به اندازه یک لیتر را با روغن (ترجیحا زیتون) چرب کنید و آرد روی آن بپاشید. در کاسه ای مجزا، موزها را له کنید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر، کره را با قاشق به هم بزنید تا خامهای و نرم شود. تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام از آنها به خوبی بهم بزنید.در ادامه آرد، دارچین، عسل و ترکیب موز را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید. گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را با کمک قاشق در قالب بریزید و در فر قرار دهید و به مدت حدود 30-45 دقیقه تا طلایی و مغز پخت شود، بپزید. برای اینکه از مغزپخت شدن کیک اطمینان حاصل کنید، خلال دندانی را در وسط کیک فرو ببرید وبعد از ۵ ثانیه بیرون بیاورید. اگر تمیز باشد، کیک شما مغز پخت شده است.کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. سپس آن را بر روی توری برگردانید، تا کاملا خنک شود. آن را برش دهید و سرو کنید.