طرز تهیه نان فرانسوی پر شده اسفناج فتا
مواد لازم:
پنیر خامه ای: 226 گرم
سس مایونز: 1/2 فنجان
خامه ترش: 1/2 فنجان
پودر سوپ پیاز: 1 بسته
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا: 2 فنجان
پنیر فتا: 1 فنجان
اسفناج: 283 گرم
کالباس سالامی: 24 ورقه
نان باگت: 2 قرص
مرحله اول تهیه نان فرانسوی پر شده اسفناج فتا
شما براحتی برای 12 برش که شامل 24 قسمت می شود به این مواد پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده و سس مایونز و خامه ترش و پودر سوپ پیاز و یا میتوانید جایگزین آن (از نیمی از مخلوط سوپ پیاز یا فقط 2 قاشق چایخوری پیاز خشک شده یا 1 قاشق چای خوری پودر پیاز استفاده کنید) و فلفل سیاه تازه پودر شده و پنیر موزارلا رنده شده و پنیر فتا و اسفناج خرد شده و 24 ورقه سالامی ورقه ای خرد شده (به یادداشت مراجعه کنید) و 2 قرص نان فرانسوی بزرگ یا 4 نان باگت متوسط نیاز دارید. در ابتدای کار بعد از آماده سازی مواد اولیه فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. اگر اسفناج تازه ندارید مشکلی نیست اول اسفناج یخ زده را از فریزر خارج کرده و بعد آن را ذوب کرده و در الک بریزید و آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. اسفناج را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله دوم تهیه نان فرانسوی پر شده اسفناج فتا
روی نان ها را به صورت افقی برش دهید و خمیر داخلی توی نان را بردارید و یک ظرف نان تو خالی فوق العاده باقی بگذارید. داخل تکه های نان را برای استفاده دیگر مانند آن را خشک کرده و برای پودر سوخاری آن را خشک و میتوانید ذخیره کنید. برای شروع در یک کاسه، پنیر خامه ای، سس مایونز، خامه ترش، بسته مخلوط سوپ پیاز و پودر فلفل سیاه را اضافه و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و 1 فنجان پنیر موزارلا و پنیر فتا را هم به ترکیب اضافه و خوب با هم مخلوط کنید. سپس اسفناج خرد شده و کالباس سالامی نگینی درشت خرد شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله سوم تهیه نان فرانسوی پر شده اسفناج فتا
مواد پر شده را بین نان ها تقسیم کنید و 1 فنجان پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن قرار دهید. 20-24 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و حباب بزند. قبل از برش اجازه دهید کمی خنک شود.پنیر فتا کمی نمکی است، بنابراین اگر ممکن است برای شما مشکلی وجود داشته باشد، من از یک بسته 425 گرمی از برش های سالامی خشک ایتالیایی استفاده کردم و آنها را کاملا خرد کردم. کل دستور پخت 24 برش بود.
مرحله چهارم تهیه نان فرانسوی پر شده اسفناج فتا
نکتهبا دستور پخت مخلوط سوپ پیاز برای دیپ، فتا، موزارلا، اسفناج خرد شده، سالامی و چند غذای دیگر را اضافه کردم. نان را پر کنید، موزارلا بیشتری روی آن بپاشید و در فر قرار دهید و حالا پنیر فتا کمی روی آن بپاشید، بنابراین اگر مشکلی برای شما وجود دارد، از نصف مخلوط سوپ پیاز یا 2 قاشق چایخوری پیاز خشک استفاده می کنم.چیزی که از این به دست آمد یک فیلینگ فوق العاده خوشمزه و خامه ای بود که در نان فرانسوی پیچیده شده بود. نمای بیرونی ترد بود، و فیلینگ اسفناج غلیظ و خامه ای دقیقاً همان چیزی بود که من امیدوار بودم -