طرز تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ
مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک لیوان
نمک: یک قاشق چایخوری
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
آرد: 3 لیوان
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه: یک عدد
پیاز: یک عدد
قارچ: 300 گرم
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
پنیر پیتزا: مقدار کافی
سینه مرغ: نصفی
هویج: 2 عدد
در این مطلب طرز تهیه نان شکم پر مرغ را که گزینه مناسبی برای وعده غذایی شام و یا مهمانی ها می باشد را برایتان می نویسم .این نان شامل سینه مرغ و قارچ و هویچ و نمک و فلفل و زردچوبه و پنیر پیتزا و آرد و شکر و روغن مایع و تخم مرغ و نمک و آرد و شیر و خمیر مایه و پیاز و فلفل دلمه ای است و طرز تهیه راحتی دارد و در قالب کیک و در فر در زمانی کم آماده می شود. امیدوارم ان را در منزل درست کنید و میل کنید.
مرحله اول تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ:
ابتدا و برای شروع خمیر این نان را درست می کنیم و برای این منظور ، یک لیوان شیر ولرم با دمای تقریبی 40 درجه سانتی گراد را با یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه مخلوط می کنیم.سپس 10 دقیقه منتظر می شویم تا خمیر مایه عمل کند و حجمش زیاد شود و حبابدار شود.
مرحله دوم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ :
سپس در ادامه یک عدد تخم مرغ را شکسته و آن را داخل یک ظرف می ریزیم ویک قاشق چایخوری نمک و 6 قاشق غذاخوری روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم.سپس خمیر مایه عمل آمده در مرحله قبل را به آنها اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ :
سپس 3 لیوان آرد را کم کم به مواد خمیر نان اضافه می کنیم و با مواد را قاطی می کنیم.سپس روی یک سطح صاف آرد پاشی کرده و خمیر نان را برای مدت 10 دقیقه آنجا خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد حاصل شود.سپس روی خمیر را پوشانیده و ان را در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر برای یک ساعت استراحت کند و حجم مواد ما دوبرابر شود.
مرحله چهارم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ :
سپس در ادامه تا فرصتی که خمیر استراحت می کند سراغ آماده کردن مواد میانی خمیر می رویم و برای این منظور نصف سینه مرغ را داخل یک قابلمه آب میگذاریم و قابلمه را روی گاز می گذاریم تا مرغ بپزد و آبپز شود.وقتی مرغ آبپز شد آن را از قابلمه بیرون اورده و بعد از سرد شدن با دست ریش ریش می کنیم.
مرحله پنجم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ :
سپس 2 عدد هویچ را شسته و خرد کرده و داخل یک قابلمه آب آنها را آبپز می کنیم.
مرحله ششم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ :
در ادامه داخل یک عدد پیاز را شسته و پوست می کنیم و ان را به صورت نگینی خرد می کنیم.سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در تابه تفت می دهیم تا سبک شود.
مرحله هفتم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ:
سپس مرغ ریش شده در مراحل قبل را در تابه پیازها همراه با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت می دهیم. سپس یک عدد فلفل دلمه را خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و ان را تفت می دهیم.
مرحله هشتم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ:
سپس 300 گرم قارچ را شسته و ان را ریز خرد می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و با انها تفت می دهیم واکنون مواد میانی نان ما اماده است.
مرحله نهم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ:
سپس کف یک قالب مستطیلی لوف را کاغذ روغنی می انداریم و یک لایه خمیر اماده شده در مراحل قبل را کف قالب بعد از استراحت باز می کنیم و روی آن را مواد میانی تهیه شده در مراحل قبل همراه با کمی پنیر پیتزا می ریزیم و سپس یک لایه دیگر خمیر روی لایه مواد میانی می گذاریم و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و اماده شود.
مرحله دهم تهیه نان شکم پر مرغ و قارچ:
سپس وقتی نان آماده شد قالب را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را از قالب بیرون می آوریم و این نان خوشمزه شکم پر را برای شام و یا ناهار همراه با سس قرمز و... میل می کنیم.
نوش جان!