طرز تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی
مواد لازم:
ماست: یک لیوان
تخم مرغ: یک عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
آرد: مقدار کافی
سوسیس: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
پنیر پیتزا: مقدار کافی
در این مطلب طرز تهیه یک نان ترکی را که به شکل نوعی نان شکم پر است و داخل آن را با سوسیس و پنیر پیتزا پر می کنند برایتان می نویسم. این نان طرز تهیه راحتی داشته و برای عصرانه و یا برای شام و یا فینگر فود قابلیت استفاده دارد و در زمانی کم قابل تهیه است. این نان که نان سوسیس و پنیر ترکی نام دارد شامل مواد اولیه ماست و بکینگ پودر و روغن مایع و تخم مرغ و آرد و پنیر پیتزا و نمک و سوسیس است و طرز تهیه آن خیلی راحت است.
مرحله اول تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
ابتدا و برای شروع کار سراغ آماده کردن خمیر نان می رویم و برای این منظور یک عدد تخم مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته بودیم تا هم دمای محیط شود را داخل یک ظرف می شکنیم و در صورت سالم بودن تخم مرغ به آن یک قاشق چایخوری نمک و یک لیوان ماست اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
سپس یک لیوان آرد با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر قاطی می کنیم و آنها را الک کرده و کم کم به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و با لیسک آرد را هم می زنیم تا با مواد مرحله قبل کاملا قاطی شده و یکدست شود. حالا اگر خمیر ما حالت چسبنده داشت باید آرد را به صورت کم کم و کنترل شده و به مقدار بیشتر به خمیر اضافه کنیم و خمیر را با دست ورز دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد حاصل شود. اکنون خمیر نان آماده است و روی آن را با نایلون می پوشانیم و به خمیر نیم ساعت داخل محیط آشپزخانه استراحت می دهیم.
مرحله سوم تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
سپس خمیر را بعد از استراحت به دو قسمت تقسیم می کنیم و یکی از جونه های آن را با وردنه روی یک سطح صاف و آردپاشی شده به ضخامت کم باز می کنیم و سپس در روی خمیر باز شده به فواصل دلخواه تعدادی پنیر پیتزا می گذاریم و روی آن را سوسیس ورقه ای برش خورده می گذاریم.
مرحله چهارم تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
در ادامه چونه دیگر خمیر را نیز ابتدا روی یک سطح صاف باز می کنیم و خمیر باز شده را روی لایه خمیر زیری که در روی آن پنیر و سوسیس قرار داده ایم می گذاریم تا کاملا دو خمیر روی هم قرار بگیرند.
مرحله پنجم تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
سپس با کمک یک کاتر دایره ای شکل دو خمیر را کاتر می زنیم تا خمیرهای شکم پری که داخل آن را سوسیس و پنیر پیتزا فرار داده ایم مطابق شکل زیر داشته باشیم.
مرحله ششم تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
سپس داخل یک تابه را مقدار زیادی روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد خمیرهای نان شکم پر را داخل روغن می ریزیم و آنها را در روغن داغ خوب سرخ می کنیم تا نان ما بپزد و باد کند. سپس آنها را از روغن در می آوریم و روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی نانها گرفته شود. اکنون نان سوسیس و پنیر ترکی ما آماده است.
مرحله هفتم تهیه نان سوسیس و پنیر ترکی:
این نان را در ظرف مناسبی می ریزیم و برای شام و یا برای صبحانه ان را میل می کنیم و یا بعنوان فینگر فود این غذا را درست کرده و با این غذای خوشمزه و راحت از مهمانها پذیرایی می کنیم. نوش جان