5344

طرز تهیه نان خانگی مغزدار

مواد لازم:
خمیر نان باگت: یک عدد
پنیر لیقوان: 300 گرم
زیتون بدون هسته: 200 گرم
گردو خرد شده: 100 گرم
کنجد: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
زعفران: به مقدار لازم


مرحله ی اول تهیه نان خانگی مغزدار:
ابتدا یک عدد خمیر نان باگت خریداری کنیدیا اینکه خودتان خمیر آن را آماده کنید. سلیقه ایست.


مرحله ی دوم تهیه نان خانگی مغزدار:
گردو ها و زیتون ها را به تیکه های کوچک خرد کنید. پنیر را هم رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید.


مرحله ی سوم تهیه نان خانگی مغزدار:
حال مقداری از خمیر را برداشته و کف دست خود پهن کنید بعد مقداری پنیر و گردو و یا پنیر و زیتون داخل آن ریخته و آن را گرد کنید.
سینی فر را برداشته و کف آن را خوب چرب کنید و نان ها را روی آن بچینید.
داخل یک ظرف زرده ی تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی نان ها بمالید. و در اخر هم کمی کنجد روی آن بپاشید


مرحله ی چهارم تهیه نان خانگی مغزدار:
فر را روشن کنید با درجه ی 170 سانتی گراد و بگذارید 10 دقیقه بماند تا گرم شود. بعد سینی نان هارا داخل فر بگذارید و 20 دقیقه فرصت دهید تا نان ها بپزد. در آخر هم دو دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی آن طلایی شود.
از مواد دیگری هم برای داخل مواد می توانید استفاده کنید مثل پنیر و سبزیجاتی مثل جعفری و ریحان، یا مغزهای دیگر و پنیرهای خامه ای و ...