524

طرز تهیه بورک گوشت

مواد لازم:
خمیر یوفکا : به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط : 4 عدد
گوشت چرخ کرده : 160 گرم
جعفری خرد شده : 4 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
پیاز : 3 عدد
شیر : نصف پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه


یکی از غذاهای معروف ترکیه بورک است، این غذای لقمه‌ای از گوشت و سیب‌زمینی و جعفری است که این مواد را در خمیری می‌پیچن و در روغن و یا فر درست می‌کنند. مزیت در فر درست کردن کم چرب بودن آن است. بورک گوشت را می‌توان لقمه لقمه و به عنوان فینگرفود در مهمانی‌ها یا شامی ساده و لذیذ سرو کرد.
سیب‌زمینی‌ها را آب پز کرده و پوستشان را بگیرید و سپس خمیرهای یوفکا را از فریزر در بیاورید و آماده نگه دارید.در تابه‌ای پیاز را خلال یا نگینی کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود و بعد گوشت چرخ‌ کرده را درون تابه بریزید نمک و فلفل را هم نیز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا رنگ گوشت عوض شود و کاملا بپزد.
زمانی که گوشت در حال سرخ شدن است سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید و در نهایت پخت گوشت، سیب‌زمینی‌ها را همراه جعفری به آن بیافزایید و هم بزنید و بعد از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید تا موادتان کمی خنک شود. در کاسه‌ای جدا تخم مرغ‌ها را شکسته و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. یک لایه خمیر یوفکا برداشته و روی آن را مخلوط شیر و تخم مرغ بمالید تا باعث مرطوب شدن خمیر شود و مجدداً یک لایه دیگر خمیر روی آن پهن کنید و دوباره مخلوط شیر و تخم مرغ بمالید. مواد آماده شده را در خمیر بریزید و لبه‌ها را به سمت داخل بپیچید تا مواد بیرون نریزد و بعد خمیر را با مواد درون آن رول کنید. در نهایت روی خمیر رول شده دوباره مخلوط شیر و تخم مرغ بمالید اگر دوست داشتید می‌توانید مقداری کنجد روی آن‌ها بپاشید. بورک را در فر بگذارید و یا در روغن سرخ کنید.