5232

طرز تهیه ناگت مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ: 400 گرم
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر: 3 حبه
پنیر پیتزا: 100 گرم
نمک فلفل: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
آرد سوخاری: مقدار کافی
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سفید: مقدار کافی


همانطور که همه می دانیم تنوع غذاهایی که با گوشت مرغ تهیه می شوند بسیار زیاد است. از انواع مختلف خورشتها گرفته تا انواع خوراکها و انواع غذاهای جدید و.. یکی از انواع غذاهای خوشمزه و خوش خوراک که امروزه طرفداران زیادی دارد و بسیار راحت تهیه می شود، ناگت مرغ است. این غذای خوشمزه به صورت آماده در سوپر مارکتها در انواع مختلف ناگت مرغ و یا ناگت گوشت عرضه می شود. اما با یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه در منزل در هزینه های خانوار صرفه جویی می شود و در عین حال غذای سالمتری نیز برای شما تهیه می شود. در اینجا طرز تهیه این غذای لذیذ را برایتان می نویسم که هم آن را بعنوان فینگر فود و در مهمانی ها و جشن تولدها و به صورت پیش غذا و هم برای شام با نان و بعنوان وعده اصلی غذا می توان استفاده کرد.


مرحله اول تهیه ناگت مرغ:
در ابتدا برای تهیه ناگت مرغ یک عدد پیاز را می شوریم و با چاقو آن را پوست می کنیم و سپس با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را با دست می گیریم.


مرحله دوم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله 400 گرم سینه مرغ را با آب می شوریم و استخوانهای آن را جدا می کنیم و آن را چرخ می کنیم و یا 400 گرم سینه مرغ چرخ کرده از مرغ فروشی خریداری می کنیم.

 

مرحله سوم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله 3 حبه سیر را پوست می کنیم و آن را رنده می کنیم و سیر رنده شده را همراه با مرغ چرخ شده مرحله دوم و همراه با پیاز رنده شده در مرحله اول و نمک و فلفل به مقدار کافی و 2 قاشق غذاخوری سس خردل و 100 گرم پنیر پیتزا داخل یک ظرف می ریزیم و مواد را یا با غذاساز و یا گوشت کوب برقی و یا با دست مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند اکنون مایه ناگت مرغ ما آماده است. سپس روی ظرف حاوی مایه ناگت مرغ را سلفون می کشیم و به آن در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.

 

مرحله چهارم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله بعد از گذشت نیم ساعت مایه ناگت مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و با دست آنها را به صورت توپهای کوچک در می آوریم و جدا می کنیم. سپس با دست آنها را به شکل دلخواه و به ضخامت تقریبی یک سانتی متر در می اوریم. در صورت تمایل می توان از قالب گرد به ضخامت یک سانتی متر برای ناگتها و یا قالب به هر شکلی استفاده کرد.


مرحله پنجم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله داخل 3 ظرف مختلف مقداری آرد سفید و تخم مرغ هم زده که زرده و سفیده آن قاطی شده و مقداری آرد سوخاری می ریزیم.


مرحله ششم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله ناگتهای مرغ آماده شده و قالب زده شده در مرحله چهارم را به ترتیب ابتدا در ظرف آرد می غلتانیم تا همه جای آن خوب با آرد اغشته شود و سپس در ظرف حاوی تخم مرغ هم زده می غلتانیم و در آخر در ظرف آرد سوخاری می غلتانیم.


مرحله هفتم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله داخل یک تابه مقدار زیادی روغن مایع می ریزیم و تابه را روی شعله گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و وقتی روغن داغ شد ناگتها را در روغن از هر دو سمت سرخ می کنیم. بهتر است ناگت هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشد و حرارت گاز باید ملایم باشد در ابتدا چند لحظه زمان لازم است تا ناگت خودش را بگیرد بعد از ان مدام ناگت را در روغن زیر و رو می کنیم نباید ناگت خیلی برشته شود ، چون بعدا خشک می شود و سفت می شود.

 

مرحله هشتم تهیه ناگت مرغ:
سپس در این مرحله وقتی ناگتها سرخ و طلایی شدند ابتدا با قرار دادن دستمال روی ناگتها روغن اضافی ان را می گیریم و سپس در یک ظرف مناسب می ریزیم و در صورت تمایل با سس کچاب و ... تزیین می کنیم و ناگت مرغ را برای وعده شام همراه با نان و سالاد و سبزی و یا بعنوان پیش غذا میل می کنیم.