5211

طرز تهیه مینی پیتزا با گوجه فرنگی و ماهی کولی

مواد لازم:
گوجه فرنگی: 3 عدد
فیله ماهی: 20 تکه
اورگانو: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
مخمر: 30 گرم
آب: 2/3پیمانه
آرد: 450 گرم
برای تهیه ی این مینی پیتزاهای خوشمزه بهتر است خمیر پیتزا را خودتان تهیه کنید. اما اگر امکان تهیه خمیر خانگی را نداشتید میتوانید از خمیر پیتزاهای پفکی آماده نیز استفاده کنید. فر را روشن کنید و دما را روی 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی فر را چرب و آماده کنید.180 گرم خمیر را که از 2 ساعت پیش آماده کرده اید و حالا به حجم دلخواه رسیده بر روی سطحی که با آرد پوشانده شده قرار دهید تا نچسبد و به راحتی جدا شود سپس به کمک وردنه خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید، و با یک وسیله مناسب آن را به قالب‌های 6 سانتیمتری در آورید. برای اینکار می‌توانید از قالب‌های مخصوص یا دهانه لیوان کمک بگیرید. خمیر را در سینی فر که از قبل آماده کرده بودید قرار دهید و روی هر تکه از خمیر یک ورقه نازک گوجه فرنگی و یک نیمه فیله ماهی و کمی اورگانو (پونه کوهی) بگذارید و نمک و فلفل را به مقدار لازم به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه درون فر بگذارید تا کامل پخته شوند به طوری که خمیر به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی شود. مینی پیتزای شما آماده است، داغ نوش جان فرمایید.