5202

طرز تهیه میگوپلو اسپانیایی

مواد لازم:
روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
سیر: 3 حبه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
گوجه فرنگی: 2 عدد
هویج: 2 عددکوچک
فلفل دلمه ای: یک عدد
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
برنج: 3 فنجان
میگو: 500 گرم
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: نصف فنجان
سس تند: (اختیاری)


قابلمه خود را روی حرارت متوسط قرار دهید. روغن را داخل آن بریزید اجازه دهید که ۲ دقیقه بگذرد تا روغن شما داغ شود پیاز، سیر و زرد چوبه را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه و هویج را که از قبل خرد کرده‌ایم به داخل تابه ریخته و ۵ دقیقه تفت می‌دهید و به اندازه ی مورد نیاز نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنید.
میگوها را به سبزیجات اضافه و ۳ دقیقه باید خوب آن‌ها را تفت دهید تا رنگ میگو صورتی شود. برنج را با ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرده شده اضافه کرده و با با دیگر مواد خود آن ها را ترکیب می کنیم. وقتی آب به جوش آمد با حرارت ملایم در قابلمه گذاشته و اجازه می‌دهیم برنج حدود ۳۰ دقیقه دم بکشد.
در ۱۰ دقیقه آخر زمانی که هنوز می‌دانید برنج کمی مانده تا دم بکشد نخود فرنگی و مابقی جعفری را روی برنج می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا با برنج با نخود فرنگی مخلوط شود و در قابلمه را دوباره می‌گذاریم تا برنج کاملاً دم بکشد. نکته‌ای که هست این است که زمان پخت هر برنجی بستگی به نوع آن دارد. اگر دیدید هنوز جای دم کشیدن دارد کمی آب به آن اضافه کنید. این پلو را در ظرف سرو خود ریخته و می‌توانید در کنار آن با سس تند میل نمایید.

اطلاعات موادمغذی:
511 کالری
13 گرم چربی
67 گرم کربوهیدرات
31 گرم پروتئین
172 میلی گرم کلسترول