5199

طرز تهیه میگو و کاهوپخته شده با خامه در ماکروفر

مواد لازم:
کاهو: یک عدد
کره: 15 گرم
میگو: 175 گرم
نمک: به مقدار لازم
جعفری: برای تزئین
خامه: 3 قاشق سوپخوری
فلفل: به مقدار لازم
لیمو ترش: برای تزیین


ابتدا میگوهای تازه را پاک کنید و حتما رگ سیاه پشت کمر آن را بگیرد و با آب سرد بشویید و درآبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود. سپس کره یا مارگارین را در ظرف متوسطی بریزید و به مدت45 ثانیه با درجه تند مایکرویو آب کنید. میگوها را به ظرف کره اضافه کنید و به مدت 1/5 تا 2/5دقیقه نگه دارید تا میگوها مقداری تغییر رنگ دهند. سپس از مایکرویو خارج کنید و روی آنها نمک وفلفل و خامه زده شده بریزید و مقداری هم بزنید تا میگوها با خامه مخلوط شوند و طعم دار شوند. دوباره مواد را به مدت 4 تا 4/5 دقیقه با درجه تند بپزید تا میگوها جمع شوند در آخر کاهوهای خردشده را اضافه کنید و به مدت 30 تا 45 ثانیه با میگوها بپزید. این غذا گرم سرو می شود. برای تزیین از حلقه های لیموترش و مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید