5198

طرز تهیه میگو هواری (میگو پلو جنوبی )

مواد لازم:
میگو تمیز شده: ۵۰۰ گرم
گشنیز ساتوری شده: ۲۵۰ گرم
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری
سیر: ۴ حبه
پیاز: یک عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
پودر پاپریکا و ادویه: به مقدار لازم
برنج: ۴ پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه میگو هواری:
ابتدا میگوها رو میشوریم بعد میریزیم تو آبکش تا آبش گرفته بشه بعد پیاز و سیرمون رو ریز خرد میکینیم و زمانی که طلایی شد یکم زردچوبه میزنیم و تفت میدیم و بقیه ادویه هارو هم (پودر پاپریکا، و ادویه کاری و نمک و فلفل) رو هم میریزیم و تفت میدیم بعد این مواد رو میریزیم روی میگو ها که توی ظرف بعد از اینکه آبش رفت گذاشتیم و بادست خوب مخلوط میکنیم و میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه .بعد یه ماهیتابه برمیداریم و گشنیز و جعفریمون رو میریزم داخلش با روغن کم سرخ میکنیم و وقتی خوب سرخ شد رب گوجمونو بهش اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم بعد تواین مرحله میگوهای مزه دار شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم و میذاریم خوب جا بیفته و آبش کم بشه.

 

مرحله دوم تهیه میگو هواری:
برنج رو چون میخواهیم آبکش کنیم از قبل با نمک زیاد خیس میکنیم بعد میشوریم تا نمک اضافیش بره و بعد با کمی نمک برنجمون رو میریزیم تو یه قابلمه که از قبل توش آب ریختیم بجوشه و بهترین زمان برای آبکش کردن زمانی هستش که وقتی یک دونه برنج رو برمیداریم و نصف میکنیم وقتی یک نقطه سفید داخلش بود بهترین زمان آبکش برنجمونه بعد وقتی برنج رو آبکش کردیم یه کم روغن ته قابلمه میریزیم بعد نون رو به عنوان ته دیگ میذاریم کف قابلمه بعد یک لایه برنج میریزیم بعد یه لایه موادمون رو میریزیم مجدد یه لایه برنج یه لایه روش مواد میگو میریزیم و ادامه میدیم تا تموم شه فقط لایه آخر باید برنج باشه و بعد میذاریم برای دم کشیدن حدود ۴۵ دقیقه. الان دیگه غذای ما آماده هستش و با ترشی انبه بسیار لذیذ میشه.