5194

طرز تهیه میگو کباب شده با سس مخصوص

مواد لازم:
میگو: 20 عدد
عسل: 1/2 پیمانه
سس سویا: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: دوقاشق غذاخوری
سیر: 6 حبه
فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
جعفری: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم


امروز برای شما طرز تهیه یه غذای عالی و پر از خاصیت آماده کردم، اسم این غذای دریایی کباب میگو باسس مخصوص است. امیدوارم از درست کردنش لذت کافی رو ببرید وآن را برای مهمان ها یا اعضای خانواده درست کنید. این غذا کاملا رژیمیه و زمان کمی برای پختش نیاز است. کباب میگو خیلی راحت درست میشود. این کباب طعم عالی و فوق العاده دارد.فقط میگو در این دستور غذایی باید در سس به مدت بیست دقیقه خوابانده شود و بعد از خوابانده باید آن را گریل کنید. خوردن کباب میگو در هوای سرد واقعا میچسبه. میدونید که میگو سرشار از کلسیم و امگا سه است. میگو از سکته قلبی و سرطان پیشگیری میکند. میگو خواص زیادی دارد. من خیلی کباب کردن میگو رو با این روش دوست دارم. شما هم حتما امتحان کنید که عاشق کباب کردن میگو با این روش میشوید. با من در ادامه مطالب همراه باشید.
برای درست کردن میگو کباب شده باید از میگو های بسته بندی شده بزرگ یا میگو جامبو استفاده کنید در این دستور نباید پوست میگو رو به طور کامل جدا کنید. لایه دوم پوست میگو باید بماند تا کباب و گریل شود.در این دستور دقت کنید که از سس سویای کم نمک استفاده کنید.


مرحله اول تهیه میگو کباب شده با سس مخصوص :
یک کاسه گود تهیه کنید و در داخل کاسه عسل، سس سویا، روغن زیتون، سیر که قبلا آن را با یک چاقو تیز خرد کرده بودیم، داخل کاسه میریزیم و مواد را باهم مخلوط میکنیم بعد از ترکیب مواد فلفل خشک خرد شده را درون کاسه میریزیم و باز مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یک ترکیب عالی بدست بیاید.

 

مرحله دوم میگو کباب شده با سس مخصوص:
بعد از اینکه مواد را باهم ترکیب کردیم. باید یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف در بسته تهیه کنید. من از کیسه زیپ دار استفاده کردم و بعد میگوهارا داخل کیسه بریزید و سسی که در مرحله اول تهیه کرده بودیم را داخل کیسه بریزید و میگو ها را خوب هم بزنید تا کاملا میگو به مواد آغشته شود و بعد درب کیسه یا ظرف را ببندید. حالا نوبت اینه که کیسه حاوی میگو و سس را داخل یخچال بگذارید. اجازه دهید تا کیسه به مدت نیم ساعت در یخچال بماند و مواد به خرد میگو ها برود.

 

مرحله سوم میگو کباب شده با سس مخصوص:
خوب حالا باید گریل یا کباب پز یا فر را از قبل گرم و آماده کنید. اگر میخواهید از سیخ چوبی برای کباب کردن میگوها استفاده کنید حدود نیم ساعت سیخ های چوبی را در آب سرد بگذارید تا بماند و بعد میگوهارا به سیخ چوبی بگذارید بهتر است در یک سیخ چوبی پنج عدد میگو بگذارید. حالا میگو هارا روی گریل بگذارید تا هر دو طرف آن بپزد اگر از کباب پز استفاده میکنید میگو هارا روی شبکه کباب پز بچینید. یا اگر از فر استفاده میکنید، کف سینی فر را با یک برس مقداری روغن بزنید سپس سیخ چوبی را رویه سینی فر قرار دهید. به یاد داشته باشید که گوشت میگو خیلی سریع پخته و سوخاری میشود.بعد از پخت میگو آن را خارج کرده و در ظرف مورد نظر بریزید میتوانید با ذرت یا جعفری تزیین کنید و میل نمایید.

نکته:
در انتخاب نوع فلفل دقت کنید چون فلفل ها از لحاظ تندی باهم یکسان نیستند. پس در هنگام اضافه کردن فلفل این نکته را دقت کنید. بهتر است برای خوشرنگ شدن غذا از جعفری استفاده کنید. چون تغییر رنگ متفاوت در غذا ظاهر غذا را بهتر جلوه میدهد.در هنگام استفاده از سیر بهتر است ان را رنده ریز کنید چون سیر رنده شده بوی بد غذاهای دریایی را میگیرد و طعم خوبی به میگو میدهد.
میگوی ما حاضر شده امیدوارم از تهیه این غذا لذت کافی رو برده باشید و آن را در وعده (ناهار یا شام) تهیه کرده و درکنار دوستانتان یا اعضای خانوادتان میل کنید و لحظات خوب و خوشی رو کنار هم سپری کنید.