5193
طرز تهیه میگو کباب ترش
مواد لازم:
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
آب لیمو ترش: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: مقدار لازم
لیمو ترش: یک عدد
میگو: 500 گرم درشت
سس سویا: 3 قاشق سوپخوری
گشنیز: یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون و سس سویا و آب لیمو ترش را مخلوط کنید و میگو ها را 30 دقیقه درآن مزه دار کنید.
میگو ها را سیخ بکشید و روی باربیکیو قرار دهید.
زمان پخت میگو بسیار کم است.
رنگ میگو که طلایی شد میتوانید از رو شعله بردارید
و با لیمو ترش تازه وگشنیز تازه ساطوری تزیین کنید.
وبا سس فلفل سرو کنید.