5184

طرز تهیه میگو پلو با کشمش

مواد لازم:
برنج: 4 پیمانه
پیاز: 2 عدد
نمک فلفل زرد چوبه: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
کره: 2 قاشق غذاخوری
زغفران دمکرده: 2 قاشق غذاخوری
میگو: 300 گرم
سیر: 2 حبه
کشمش: نصف پیمانه


همانطور که همه ما می دانیم گوشت سفید خیلی سالمتر از گوشت قرمز است و به همین دلیل و به خاطر ارزان تر بودن نسبت به گوشت قرمز گوشت سفید جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است. گوشت سفید منبع خوب پروتین است. منابع گوشت سفید خیلی متنوع است و شامل مرغ و ماهی و میگو و... می باشد.
در این میان تنوع غذاهای گوشت سفید، غذاهایی که با مرغ درست می شوند را که اکثر ما در هفته با آن سر و کار داریم و آنها را می خوریم ، پس حالا بهتر است برای تنوع در شکل و مدل غذا ، در مورد غذاهای دریایی پر کاربرد تر یعنی ماهی و میگو صحبت کنیم. در مورد ماهی نیز اکثرا همه ما در سبد غذایی خود با ان سر و کار داشته ایم ولی شاید با میگو به علت گران بودن آن و بوی ان کمتر غذا درست کرده باشیم . میگو که از سخت پوستان دریایی است منبع خوبی از پروتئین است و با ان می توان غذاهای متنوع و خوشمزه ای درست کرد.
یکی از این غذاهای خوشمزه که با میگو درست می شود میگو پلو است که بسیار اسان و راحت در زمان اندک درست می شود و برای ناهار گزینه مناسبی محسوب می شود. در زیر طرز تهیه میگو پلو را برایتان می نویسم و اگر این غذا را طبق دستور درست کنید میگو نه بو می دهد و نه سفت می شود . در ادامه امیدوارم ان را تهیه کنید و از خوردن آن برای وعده غذایی ناهار لذت ببرید.


مرحله اول تهیه میگو پلو با کشمش:
در ابتدا برای شروع، میگوهای پلویی را که ریز هستند با آب می شوریم و آنها را تمیز می کنیم. سپس برای از بین بردن بوی میگو آنها را داخل یک ظرف می ریزیم و سپس یک عدد پیاز را می شوریم و پوست می کنیم و آن را خلالی ریز می کنیم و داخل ظرف میگو ، همراه با 2 قاشق زعفران دمکرده و فلفل و زردچوبه می ریزیم و آن را به میگوها می مالیم تا میگو مزه دار شود. سپس روی ظرف حاوی میگو را سلفون می کشیم و آن را برای مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا میگو استراحت کند و مزه دار شود.


مرحله دوم تهیه میگو پلو با کشمش:
سپس در ادامه یک عدد پیاز را با آب می شوریم و آن را پوست می کنیم و سپس خلالی و یا نگینی پیاز را خرد می کنیم . داخل یک تابه کمی روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.
سپس 2 حبه سیر را نیر خرد می کنیم و همراه زردچوبه به پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی سیر در آید.

 

مرحله سوم تهیه میگو پلو با کشمش:
در این مرحله 4 پیمانه برنج خیس خورده را داخل یک قابلمه که تا نصفه اب کرده ایم. همراه با کمی نمک و روغن می ریزیم و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا برنج نیم پز شود.
سپس آن را آبکش می کنیم و درون یک قابلمه کمی روغن مایع می ریزیم ، برنج را مستقیم در کف قابلمه می ریزیم. سپس در قابلمه را می بندیم و ان را روی گاز می گذاریم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.

 

مرحله چهارم تهیه میگو پلو با کشمش:
سپس در ادامه میگو ها را بعد استراحت از یخچال بیرون می آوریم و آنها را همراه 2 قاشق کره به تابه پیازداغ و سیر داغ اضافه می کنیم و میگو را برای 5 دقیقه در تابه تفت می دهیم تا بپزد(میگو نباید بیشتر از 5 دقیقه روی گاز باشد چون سفت می شود). در آخر نمک را نیز به میگو اضافه می کنیم.

 

مرحله پنجم تهیه میگو پلو با کشمش:
سپس در ادامه یک عدد سیب زمینی را پوست می کنیم و آن را نگینی خرد می کنیم و در تابه سرخ می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

 

مرحله ششم تهیه میگو پلو با کشمش:
سپس در ادامه نصف پیمانه کشمش پلویی را نیز که از قبل در آب خیس کرده بودیم را در روغن تفت می دهیم و آن را کنار می گذاریم.


مرحله هفتم تهیه میگو پلو با کشمش:
سپس در ادامه وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف مناسب می ریزیم و روی آن را با کشمش و سیب زمینی خرد شده و میگو سرخ شده و پیاز تزیین می کنیم.