5181

طرز تهیه میگو پفکی

مواد لازم:
میگو: 16 عدد شاه میگو یا 30 عدد میگو معمولی
آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: مقدار لازم
نمک و فلفل: مقدار لازم
ماست: 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو: یک استکان
تخم مرغ: یک عدد
پیاز: یک عددبزرگ
زعفران: مقدار لازم
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
روغن: مقدارلازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم


ابتدا میگوها را تمیز میکنیم و آب میزنیم.سپس پیاز ها را رنده کرده وآب پیازها را میگیریم. آب پیاز را با آبلیمو و فلفل سیاه و نمک مخلوط میکنیم و میگوها را در ظرف ریخته و درب آن را میبندیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم. بعداز یک ساعت آرد و تخم مرغ فلفل و نمک زعفران وماست وبکینگ پودر را میریزیم و میگوها را بیرون آورده و داخل موادجدید میگذاریم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم. بعداز نیم ساعت یکی یکی میگوها را در پودر سوخاری غلطانده و در روغن زیاد خیلی داغ سرخ میکنیم. در یک صافی دستمال کاغذی گذاشته و بعداز پخت میگوها برای اینکه روغن میگو گرفته شود میگذاریم و درآخر میل میکنیم.نوش جان.