طرز تهیه میت لوف با سس
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 900 گرم
پنیر ریکوتا: 250 گرم
اسفناج: 250 گرم
بیکن دودی: 8 برش
پیاز: 60 گرم
ساقه کرفس: 30 گرم
هویج: 30 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: 30 گرم
پنیر پارمزان: 30 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
جوز هندی: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مرحله اول تهیه میت لوف با سس
گوشت چرخ شده قرمز یا مخلوط و یا گوشت سفید بوقلمون یا مرغ، می توانید به سلیقه استفاده کنید. پنیر ریکوتا رنده شده یا هر پنیری که بخواهید. اسفناج را بپزید و توی آبکش بریزید تا آب اضافه آن خارج شود. شما از بیکن گوشت یا مرغ یا ترکیبی از هر دو می توانید استفاده کنید. پیاز و هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و همین طور ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید. سپس در ماهیتابه با روغن زیتون توی ماهی تابه روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. این همان چیزی است که در آشپزی ایتالیایی " سوفریتو " نامیده می شود.
مرحله دوم تهیه میت لوف با سس
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری و پنیر پارمزان را با سبزیجات خرد شده شامل هویج ، پیاز و کرفس را هم اضافه کنید. همه را با دست ورز دهید تا مخلوط نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشد.کاملا ترکیبی منسجم و یکدست باید داشته باشید. در یک کاسه دیگر اسفناج و پنیر ریکوتا یا هر نوع پنیر دلخواه خود را با نمک، فلفل و کمی جوز هندی رنده شده اضافه کنید. همه را با هم مخلوط و کنار بگذارید تا رول گوشت درست شود.
مرحله سوم تهیه میت لوف با سس
مخلوط گوشت را روی یک ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را با دست صاف کرده تا به شکل یک مستطیل فرم بگیرد تمام قسمتها باید به یکسان و صاف باشد و بعد روی آن را 4 برش بیکن قرار دهید و روی بیکن ها را یک لایه از ترکیب اسفناج که قبلا مخلوط شده بود بپوشانید. وقتی که لایه اسفناج کاملا صاف شد برای دومین بار از بیکن ها 4 عدد روی سطح اسفناج قرار دهید و حالا با احتیاط ترکیب گوشت را از پایین ورقه شروع به رول کردن کنید و در قالبی که به اندازه خود رول قرار دهید و بعد ورق را بردارید و با فویل آلومینیومی درب قالب را بپوشانید و بعد قالب را توی فر قرار داده و حدود 50 دقیقه با حرارت متوسط 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) در فر بگذارید تا پخته شود.
مرحله چهارم تهیه میت لوف با سس
بعد از 45 دقیقه فویل آلومینیومی را برداشته و 5 دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کرده تا روی آن هم طلایی شود. این غذا را با یک سالاد فصلی و یا پوره سیب زمینی و در کنار سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تازه آن را با نان سرو کنید. برای سیب زمینی سرخ شده شما 4 عدد سیب زمینی بزرگ را پوست بگیرید و آن را خلالی برش بزنید و بعد از شستن، در مقداری آبجوش به مدت یک دقیقه بریزید و بعد آن را توی آب سرد بریزید تا از پخت آن جلو گیری شود و از زمانیکه سیب زمینی را در آبجوش ریختید تا دوباره آب بجوش بیاد باید یک دقیقه بگذرد. بعد از آب سرد خارج کرده و بگذارید تا آب اضافه آن خارج شده و در روغن داغ آن را سرخ کرده تا کاملا طلایی و ترد شود. در کنار میتی لوف با سس دلخواه آن را سرو کنید.