5171

طرز تهیه میت لوف با سس

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 900 گرم
پنیر ریکوتا: 250 گرم
اسفناج: 250 گرم
بیکن دودی: 8 برش
پیاز: 60 گرم
ساقه کرفس: 30 گرم
هویج: 30 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: 30 گرم
پنیر پارمزان: 30 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
جوز هندی: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

مرحله اول تهیه میت لوف با سس
گوشت چرخ شده قرمز یا مخلوط و یا گوشت سفید بوقلمون یا مرغ، می توانید به سلیقه استفاده کنید. پنیر ریکوتا رنده شده یا هر پنیری که بخواهید. اسفناج را بپزید و توی آبکش بریزید تا آب اضافه آن خارج شود. شما از بیکن گوشت یا مرغ یا ترکیبی از هر دو می توانید استفاده کنید. پیاز و هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و همین طور ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید. سپس در ماهیتابه با روغن زیتون توی ماهی تابه روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. این همان چیزی است که در آشپزی ایتالیایی " سوفریتو " نامیده می شود.


مرحله دوم تهیه میت لوف با سس
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری و پنیر پارمزان را با سبزیجات خرد شده شامل هویج ، پیاز و کرفس را هم اضافه کنید. همه را با دست ورز دهید تا مخلوط نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشد.کاملا ترکیبی منسجم و یکدست باید داشته باشید. در یک کاسه دیگر اسفناج و پنیر ریکوتا یا هر نوع پنیر دلخواه خود را با نمک، فلفل و کمی جوز هندی رنده شده اضافه کنید. همه را با هم مخلوط و کنار بگذارید تا رول گوشت درست شود.

 

مرحله سوم تهیه میت لوف با سس
مخلوط گوشت را روی یک ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را با دست صاف کرده تا به شکل یک مستطیل فرم بگیرد تمام قسمتها باید به یکسان و صاف باشد و بعد روی آن را 4 برش بیکن قرار دهید و روی بیکن ها را یک لایه از ترکیب اسفناج که قبلا مخلوط شده بود بپوشانید. وقتی که لایه اسفناج کاملا صاف شد برای دومین بار از بیکن ها 4 عدد روی سطح اسفناج قرار دهید و حالا با احتیاط ترکیب گوشت را از پایین ورقه شروع به رول کردن کنید و در قالبی که به اندازه خود رول قرار دهید و بعد ورق را بردارید و با فویل آلومینیومی درب قالب را بپوشانید و بعد قالب را توی فر قرار داده و حدود 50 دقیقه با حرارت متوسط ​​350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) در فر بگذارید تا پخته شود.

 

مرحله چهارم تهیه میت لوف با سس
بعد از 45 دقیقه فویل آلومینیومی را برداشته و 5 دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کرده تا روی آن هم طلایی شود. این غذا را با یک سالاد فصلی و یا پوره سیب زمینی و در کنار سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تازه آن را با نان سرو کنید. برای سیب زمینی سرخ شده شما 4 عدد سیب‌ زمینی بزرگ را پوست بگیرید و آن را خلالی برش بزنید و بعد از شستن،  در مقداری آبجوش به مدت یک دقیقه بریزید و بعد آن را توی آب سرد بریزید تا از پخت آن جلو گیری شود و از زمانیکه سیب زمینی را در آبجوش ریختید تا دوباره آب بجوش بیاد باید یک دقیقه بگذرد. بعد از آب سرد خارج کرده و بگذارید تا آب اضافه آن خارج شده و در روغن داغ آن را سرخ کرده تا کاملا طلایی و ترد شود. در کنار میتی لوف با سس دلخواه آن را سرو کنید.