طرز تهیه موس توت فرنگی در فنجان های شکلات
مواد لازم:
شکلات: 2 فنجان
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: 1/2 فنجان
شکر: 1/4 فنجان
توت فرنگی: 2 فنجان
خامه زده شده: 1 فنجان
آب: 1/4 فنجان
مرحله اول تهیه موس توت فرنگی در فنجان های شکلات
مراحل تهیه این موس تازه توت فرنگی خامه ای و رویایی همراه با تصاویر گام به گام را به راحتی در خانه انجام دهید تمام ترکیبات در دستور داده شده را آماده و روی پیشخوان گذاشته تا به دمای محیط برسد. این ترکیبات برای این موس بسیار خوشمزه شما به چیپس شکلات نیمه شیرین ، پودر ژلاتین بدون طعم ، آب سرد ، آب جوش ، شکر ، توت فرنگی تازه و خامه مخصوص زده شده که آن را باید به مدت 3 دقیقه با سرعت بالای همزن برقی یا دستی میزنید. تا فرم دار و سفت شود و بعد در یخچال بگذارید تا سرد شده و فرم خود را حفظ کند.
مرحله دوم تهیه موس توت فرنگی در فنجان های شکلات
برای تهیه موس توت فرنگی: با استفاده از یک کاسه با اندازه متوسط ، 1/4 فنجان آب سرد را توی کاسه بریزید و سپس یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید ، اجازه دهید به مدت دو دقیقه در کناری گذاشته تا ژلاتین جذب آب شود. در این مرحله پودر ژلاتین با آب ترکیب می شود. اکنون ، 1/2 فنجان آب داغ را هم به کاسه ژلاتین اضافه کنید ، و خوب با هم مخلوط و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب جوش حل و یا باز شود. بعد 1/4 فنجان شکر را هم به کاسه اضافه کنید ، و آن را با یک همزن مفتولی دستی هم بزنید تا شکر هم در کاملا توی مخلوط ژلاتین حل شود. ترکیب ژلاتین را در دستگاه مخلوط کن یا همزن برقی بریزید، 1/2 فنجان توت فرنگی را هم اضافه کنید ، خوب با هم زده تا مخلوط و یک دست شود. برای اینکه مطمئن شوید توی ترکیب شکر و یا توت فرنگی حل نشده باقی نمانده مخلوط را در ظرف دیگری از الک رد کرده تا کاملا صاف شود، و بعد توی یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و غلیظ شود.
مرحله سوم تهیه موس توت فرنگی در فنجان های شکلات
فنجان شکلات: برای تهیه فنجان های شکلات ، در یک قابلمه کوچک مانند شیر جوش آب را با حرارت متوسط یا کم گذاشته تا گرم شود و بعد در یک ظرف شیشه ای را روی آن قرار دهید و 2 فنجان شکلات چیپسی را در ظرف شیشه ای اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا با بخار آبجوش کل شکلات ذوب و صاف شود. توی قالب مافین 10 عدد کاسه کاغذی قرار دهید و توی هر کاسه کاغذی را با استفاده از پشت چاقوی کره خوری ، شکلات را به طور مساوی توی کاسه کاغذی مافین فویلی پخش کنید و بطوریکه یک لایه توی کاسه کاغذی را کاملا با شکلات بپوشانید. بعد برگردانده تا اضافه آن بریزد و یا شکلات ذوب شده را توی کاسه ها بریزید و بچرخانید و سپس برگردانده تا اضافه آن بریزید و در این زمان حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار دهید. در این مرحله باید بعد از غلیظ شدن ترکیب موس توت فرنگی ، آن را دوباره به مخلوط کن تمیز برگردانید و 2 فنجان خامه زده شده را هم به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا یکدست شود. موس توت فرنگی را با قاشق توی کاسه های شکلاتی بریزید تا کاملا پر شود و بعد روی آن را صاف کرده و دوباره در یخچال قرار دهید تا حدود 30 دقیقه غلیظ شود.
مرحله چهارم تهیه موس توت فرنگی در فنجان های شکلات
برای تهیه خامه فرم گرفته ، با استفاده از همزن برقی یا دستی ، 1 فنجان خامه مخصوص زده شده را با سرعت بالا حدود 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کاملا سفت ، فرم دار شود. بطوریکه وقتیکه کاسه را برمیگردانید خامه از کاسه نریزد و رد مفتول همزن بر روی خامه باقی بماند در این زمان خامه شما فرم دار و سفت شده است و براحتی میتوانید با آن کار انجام دهید. سپس با دقت و احتیاط کاسه های کاغذی یا فویلی را از دیواره شکلات ها باز کنید مراقب باشید باعث شکسته شدن کاسه های شکلاتی نشوید.چون نازک و ترد هستند و براثر فشار یا گرما از بین میرود و بعد شما میتوانید خامه فرم گرفته را توی کیسه مخصوص قنادی بریزید و توی کاسه های شکلاتی را با آن پر کنید و یا با یک قاشق این عمل را انجام دهید ، پس با خامه فرم گرفته ، روی موس ها را تزیین کنید و با یک عدد توت فرنگی روی خامه زده شده قرار داده و با یک برگ نعناع آن را کامل کنید. شما براحتی میتوانید از خامه هایی با طعم توت فرنگی که برنگ توت هم هست و یا با طعم های مختلف استفاده کنید و طعم و مزه های زیادی خلق کنید بستگی به سلیقه شما دارد.
نکته سریع - وقتی همه مواد اولیه را قبل از تهیه این دستور تهیه کنید. ژلاتین بدون طعم را در آب حل کنید.