5151
طرز تهیه موس توت فرنگی با ماکروفر
مواد لازم:
توت فرنگی: 200 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
خامه: 180 میلی لیتر
آب: 60 میلی لیتر
پودر ژلاتین: 10 میلی لیتر
شکلات تخته ای: 100 گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
ابتدا توت فرنگی ها را در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. سپس آب وپودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و در مایکرویو به مدت 1 دقیقه قرار دهید تا ژلاتین حل شود. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.شکلات تخته ای سفید را در ظرفی خرد کنید و در مایکرویو به مدت 1 تا 5/1 دقیقه بگذارید تا آب شود.در ظرف دیگری زرده ی تخم مرغ و وانیل بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس خامه را اضافه کنید. ژلاتین و شکلات و پوره ی توت فرنگی را به مواد اضافه کنید، همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف بزرگی که کمی ته آن را چرب کرده اید، بریزید.
به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. این موس را می توانید به صورت تکنفره نیز سرو کنید.
توت فرنگی: 200 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
خامه: 180 میلی لیتر
آب: 60 میلی لیتر
پودر ژلاتین: 10 میلی لیتر
شکلات تخته ای: 100 گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
ابتدا توت فرنگی ها را در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. سپس آب وپودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و در مایکرویو به مدت 1 دقیقه قرار دهید تا ژلاتین حل شود. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.شکلات تخته ای سفید را در ظرفی خرد کنید و در مایکرویو به مدت 1 تا 5/1 دقیقه بگذارید تا آب شود.در ظرف دیگری زرده ی تخم مرغ و وانیل بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس خامه را اضافه کنید. ژلاتین و شکلات و پوره ی توت فرنگی را به مواد اضافه کنید، همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف بزرگی که کمی ته آن را چرب کرده اید، بریزید.
به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. این موس را می توانید به صورت تکنفره نیز سرو کنید.