5109
طرز تهیه معجون پای سیب
مواد لازم:
آب سیب: 100سی سی
کاسترد: 100 گرم
پودر دارچین: به میزان لازم
برای آماده کردن معجون پای سیب فقط کافیه که چند عدد سیب رو بشویید و آب اونها رو بگیرید. حالا آب سیب رو با 100 گرم کاستر توی مخلوط کن بریزید و حسابی با هم مخلوط کنید. اگر میخواهید معجون غلیظ تری داشته باشید کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید. معجون رو توی یک لیوان مناسب بریزید و با کمی پودر دارچین تزئین کنید. خوشمزه است؟ نوش جان
آب سیب: 100سی سی
کاسترد: 100 گرم
پودر دارچین: به میزان لازم
برای آماده کردن معجون پای سیب فقط کافیه که چند عدد سیب رو بشویید و آب اونها رو بگیرید. حالا آب سیب رو با 100 گرم کاستر توی مخلوط کن بریزید و حسابی با هم مخلوط کنید. اگر میخواهید معجون غلیظ تری داشته باشید کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید. معجون رو توی یک لیوان مناسب بریزید و با کمی پودر دارچین تزئین کنید. خوشمزه است؟ نوش جان