طرز تهیه مسقطی خانگی
مواد لازم:
پودرقند: 225گرم
نشاسته: 75گرم
روغن: 75گرم
خلال بادام: یک فنجان
زعفران: یک قاشق غذاخوری
خب من که دستور های شما را میخونم و کاملا ازشون استفاده میکنم میدونید که باید تنوع غذایی تو زندگی روزمره زیاد باشه چون که فرزندانتان و همسر گرامی بیشتر به دستپخت خانم خانه دل گرم میشن. شما هم سعی کنید این دلگرمی بی وفقه را برایشان ایجاد کنید تا هیچوقت هوس فست فود های گران قیمت و فاسد بیرون از خانه را نکنند. بعد هم تازه دردسر های بیماری هاشون شروع میشه. چه بهتر که خودمان مدیریت اینکار را در دست بگیریم و مراقب همه چیز باشیم. غذاها همان طور که میدونید انواع بسیار زیادی دارند هرکسی هم یه ذائقه متفاوت داره و همیشه اون آشپز های موفق ترند که هم سلیقه خودشان را به کار ببرند و هم اینکه در پخت غذاشون دقت بالایی به خرج بدهند.
مسقطی هم طعم های مختلفی داره و هر یک بستگی داره چی را انتخاب کنه و چه مزه یی را دوست داشته باشه. من با طعم زعفرانی را برایتان آوردم. البته که برخی دوست دارند طعم های متفاوت تری انتخاب کنند که اون دیگه دست خودتان است و من در آن دخالتی نمیکنم😜
مستقطی همان راحت الحلقوم خودمان است بسیاری از افراد به این نام میشناسند. من خودم از طرفداران این دسر هستم. برای مامان بزرگا و پدر بزرگامون که دندان هم ندارن بسیار خوبه خخخ. به اون هایی که سن بیشتر از ما دارن بر نخوره ها من محض شوخی این را میگم چون واقعا مسقطی مثل ژله میمونه و من دلچسب تر میخورمش.
گاهی در مراحل تهیه دچار یک سردر گمی می شوید زیرا که بوی خامی میدهد و شما نمی دانید باید چیکار کنید ولی من کاملا شما را راهنمایی میکنم و شما هم با من همکاری کنید و برایم نظر بدین. البته یادتون نره که تا یه چیزی را یک بار درست نکنید نمی تونید یادگیری کامل را داشته باشید. پس یک بار امتحان کرده تا به قول معروف دستتون راه بیفته و یک مسقطی بی نظیر را تهیه کنید. آنچه که لازم است دقت بسیار زیاده حتما در نظر داشته باشید که باید حواستون را جمع کنید تا نسوزد. اما دیگه پر حرفی بسه و باید بریم سراغ طرز تهیه و شما هم بهره کافی را ببرید.
مرحله اول تهیه مسقطی خانگی:
مواد اولیه را که در فهرست قرار دادم تهیه کنید. پودر قند را در آب ریخته و جوش بیارید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل کنید صاف نمایید و شربت را سریع هم بزنید تا نشاسته پخته شود. اگر نشاسته بوی خامی داد مجددا قدری آب در آن بریزید و روغن را هم به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا گلوله نشود و ته ظرف نچسبد. البته که با قاشق هم که هم بزنید مشکلی ندارد و دراین مرحله زعفران راهم بگذارید دم بکشد و اضافه کنید.
مرحله دوم تهیه مسقطی خانگی:
حالا بگذارید تا کمی غل بخورد و شما هم هم زدن را ادامه بدهید. قدری خلال بادام در آن مخلوط قبلی بریزید. کامل هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم تهیه مسقطی خانگی:
حالا مسقطی شما آماده است این مخلوط را در قالب بریزید. قالب هرچه زیباتر مسقطی هم جذاب تر میشه. اگر هم دوست داشتید میتوانید مقداری خلال هم پس از اینکه مسقطی آماده شد برای تزیین روی آن بریزید. من خودم شخصا از خلال برای تزیین استفاده نمیکنم ولی از گل محمدی خشک شده که در مغازه ها هم به فروش میرسد استفاده میکنم هم طعمش خوشمزه تر میشه و هم بوی خوشی داره..
نوش جان..