طرز تهیه مرغ هاوایی با سبزیجات و طعم آناناس
مواد لازم:
سس سویا: 2-1/2 قاشق غذاخوری
سس گوجه: 1/3 فنجان
آب آناناس: 3 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
سرکه: 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1-1/2 قاشق چایخوری
سیر: 2 قاشق چایخوری
زنجبیل: 2 قاشق چایخوری
سس قرمز تند: 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 3/4 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای سبز: یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
پیاز قرمز: یک عدد
گشنیز: 3 قاشق غذاخوری
آناناس: 2 فنجان
سینه مرغ: 500 تا 900 گرم
این دستور غذا تماما در یک ظرف آماده می شود ، یک شام سبک و خوش طعم پر از عطر و طعم تازه است و شما تعادل کمی شیرین و کمی ترش را در اینجا دوست خواهید داشت ، این شامی است که همه خانواده از آن لذت می برند! این دستور مرغ هاوایی یکی از محبوب ترین دستور العمل هایی که کباب مرغ هاوایی الهام گرفته شده است. گاهی باید غذاهای جدید را امتحان کرد و از خوردن آنها لذت برد. به طرز حیرت انگیزی خوشمزه است و میتوانید این غذا رادر کنار برنج نارگیلی سرو کنید، اما برنج سفید یا قهوه ای نیز عالی عمل می کند.
مرحله اول تهیه مرغ هاوایی با سبزیجات و طعم آناناس
در ابتدای کار برای این دستور پخت آسان ، به موارد زیر احتیاج دارید: که باید از قبل آماده و به دمای محیط برسانید. سس سویا ، سس گوجه ، آب آناناس ،شکر قهوه ای ،سرکه برنج یا جایگزین سرکه سفید ، نشاسته ذرت ، سس وسترشر یا کمی سس تند ، 2 حبه سیر پوست گرفته و خرد شده ، زنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده ،نمک و فلفل دلمه ای سبز نگینی خورد شده ، فلفل دلمه ای قرمز نگینی خورد شده ، پیاز قرمز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سینه مرغ را شسته و خشک و خورد کنید. ، آناناس تازه ، را آماده کنید تا در زمان پخت بدون مشکل غذا را آماده کنید. گشنیز را هم بعد از شستن و خشک کردن، خرد کنید.شما براحتی در این غذا می توانید از انواع سبزیجات مانند کدو سبز ، انواع قارچ ها و لوبیا سبز و ترکیب نخود فرنگی با هویج و ذرت و یا انواع فلفل دلمه ای رنگی اضافه کنید. این غذا واقعا خوشمزه و مقوی است به سلیقه شما بستگی دارد چه موادی حذف و یا چه موادی اضافه شود و در طعم اصلی غذا مشکلی بوجود نمیاد.
مرحله دوم تهیه مرغ هاوایی با سبزیجات و طعم آناناس
در این مرحله می توانید فر را روشن کنید با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود و بعد توی یک سینی را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید. یا می توانید در یک تابه روی حرارت مستقیم گاز این کار را انجام دهید و نیازی به فر نیست. پس اول در یک کاسه متوسط سس سویا ، نشاسته ذرت ، سس گوجه فرنگی ، آب آناناس ، شکر قهوه ای ، سرکه برنج، سیر ، زنجبیل و فلفل را با هم مخلوط کنید. شما می توانید سیر و زنجبیل را رنده کنید که براحتی در سس حل شود و سس یک دستی داشته باشید. بعد سس را کنار بگذارید.
مرحله سوم تهیه مرغ هاوایی با سبزیجات و طعم آناناس
در این زمان توی یک سینی یا ماهی تابه فلفل دلمه ای قرمز و سبز خورد شده را با پیاز قرمزخورد شده بریزید و گوشت مرغ ها را روی سبزیجات بریزید و بعد سس درست شده را روی تمام ترکیبات بریزید تا کاملا یکدست شود. سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار داده و بگذارید تا بپزد ، سپس سینی را از فر خارج کرده و آن را کمی هم زده و آناناس را هم روی ترکیبات بریزید و دوباره سینی را به فر برگردانید ، 7 تا 10 دقیقه بیشتر پخت را ادامه دهید تا مرغ پخته شود گاهی در مدتی که توی فر است آن را به آرامی هم بزنید و شما همین کار را توی ماهی تابه روی حرارت اجاق گاز قرار داده تا به همین ترتیب مخلوط آماده شود و گوشت مرغ پخته شود.
مرحله چهارم تهیه مرغ هاوایی با سبزیجات و طعم آناناس
این غذا فوق العاده ساده و خوش عطره و شما میتوانید در این مرحله برنج خود را بعد از شستن و خیس کردن با شیر نارگیل توی قابلمه بریزید و مانند دمی آن را درست کنید . بجای آب در این برنج شما از شیر نارگیلی استفاده کنید. واقعا خوش عطر و خوشمزه است. سعی کنید از آناناس تازه برای تهیه غذا استفاده کنید. چون به عطر و طعم این غذا کمک می کند.برنج نارگیلی را در ظرف دلخواه بریزید و از مخلوط سبزیجات و مرغ روی برنج ریخته و بعد با کمی گشنیز ریز خرد شده روی آن را تزیین و سرو کنید. برنج نارگیلی به طعم بیشتر این غذا کمک می کند و اگر برنج را دوست ندارید بصورت معمولی این برنج بدون شیر نارگیل و یا خوراک را بدون آناناس آماده و آن را سرو کنید.
نکته : سعی کنید مرغ ها را تا حد ممکن یک اندازه و یکنواخت خورد کنید ، به این ترتیب همه کارها به طور هم زمان پخت و پز می شوند و قطعات کوچکتر را بیش از حد پخته نخواهد شد. قبل از شروع تهیه این دستور ، ابتدا برنج خود را بپزید. به این ترتیب تا زمانی که این خوراک مرغ آماده شد ، برنج آماده می شود، وقتیکه درب کنسرو آب آناناس را باز کردید به مقدار نیاز برداشته و باقی را در یک ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید تا برای دستورهای دیگه بتونید از آن استفاده کنید.