طرز تهیه مرغ مجلسی
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
ران مرغ: 5 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
پودر دارچین: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
مرحله اول طرز تهیه مرغ مجلسی:
ابتدا در مرحله اول پیاز را به صورت نگینی خرد و ریز می کنیم و سپس در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز نگینی شده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سرخ و طلایی رنگ شود .بعد از اینکه پیاز به خوبی سرخ و طلایی رنگ شد نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری پودر دارچین برای خوش طعم شدنش اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه از روی اجاق گاز برمیداریم.
مرحله دوم طرز تهیه مرغ مجلسی:
در این مرحله به تابه پیاز داغ که از قبل آماده کردیم مقداری رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم تا هم خوش رنگ تر شود و هم مزه خوبی را به غذا بدهد.
سپس پنج عدد ران مرغ را که ازقبل تمیز کردیم داخل قابلمه آب به صورت جداگانه می جوشانیم و بعد از جوشاندن به طرف پیاز داغ و رب اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا مرغ و پیاز داغ و ادویه جذب هم شوند و مخلوط شوند.
مرحله سوم طرز تهیه مرغ مجلسی:
در این مرحله زمانی که مرغ را هم به مخلوط پیاز داغ و ادویه و رب اضافه کردیم خوب تفت می دهیم تا مرغ کمی سرخ شود و سپس مقداری آب داخل قابلمه می ریزیم تا مرغ ها به خوبی پخته و نرم شود و مغز پخت شود سپس زمانی که آب مرغ جوشید حرارت اجاق گاز را کم می کنیم تا به آرامی و ملایمی مرغ ها پخته شوند .
نکته :می توانیم برای خوشمزه شدن مرغ از فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم .
ودر آخر می توانیم از زعفران دم کرده در انتها برای خوشرنگ شدن مرغ استفاده کنیم .