5077

طرز تهیه مرغ کنتاکی در فر

مواد لازم:
مرغ: 2 الی 2 تکه
آب: دو پیمانه
پیاز: یک عدد
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار دلخواه
پودر سیر: به مقدار دلخواه
ادویه کاری: به مقدار دلخواه
روغن: دو پیمانه
سیب زمینی: دو عدد بزرگ
پودرسوخاری: 3 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد


مرحله اول تهیه مرغ کنتاکی در فر:
جهت تهیه این غذای سوخاری و لذیذ و البته کم روغن و سالم، ابتدا دو الی سه تکه مرغ را یخ زدایی کرده و بشویید.


مرحله دوم تهیه مرغ کنتاکی در فر:
مرغ ها را داخل قابلمه ای ریخته، به همراه آب، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و ادویه کاری آبپز نمایید.
پس از حدود یک ساعت، مرغ ها می پزند. مرغ ها را از داخل قابلمه خارج کرده و اجازه دهید تا کمی سرد شوند.

 

مرحله سوم تهیه مرغ کنتاکی در فر:
دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی گود شکسته و با همزن دستی خوب هم بزنید. به طوری که تخم مرغ ها کف کنند.
مرغ ها را داخل تخم مرغ ها غلتانده و پس از آن، داخل ظرف حاوی پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید تا پودر سوخاری تمام مرغ ها را بپوشاند.


مرحله چهارم تهیه مرغ کنتاکی در فر:
مجدداً مرغ ها را داخل تخم مرغ انداخته و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید تا دولایه سوخاری روی مرغ ها قرار گیرد و تردتر شود.
با استفاده از قلموی آشپزخانه تمام سطح مرغ ها را روغنی نمایید.


مرحله پنجم تهیه مرغ کنتاکی در فر:
تکه های مرغ را روی سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید.
فر را روی درجه 150 سانتیگراد قرار دهید و نیم ساعت الی چهل دقیقه زمان دهید تا مرغ ها کنتاکی شوند.


مرحله ششم تهیه مرغ کنتاکی در فر:
در طول زمان آماده شدن مرغ ها، سیب زمینی ها را خلالی کرده و در روغن سرخ نمایید تا در کنار مرغ ها سرو نمایید.

مرغ کنتاکی شما حاضر است... نوش جان