5065

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

مواد لازم:
پیاز: یک عدد
سیر: 2 حبه
انار: یک عدد
رب انار: 2 قاشق غذا خوری
سس گوجه: یک قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: مقدارلازم
مغز گردو: 200گرم
روغن: 1/2پیمانه
رزماری: مقدار لازم
هویج: یک عدد
مرغ: یک عدد
کرفس: یک شاخه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زیتون: برای تزئین
گوجه گیلاسی: برای تزئین
فلفل دلمه ای سبز: 4 عدد


مرغ را شستشو داده با کمی نمک آغشته کنید تا کمی مزه دار شود مغز کرفس و پیاز ،هویج و فلفل دلمه سبز را بصورت نگینی خرد کنید در ظرفی بریزید.
رب انار، سس گوجه،گردوی خورد شده نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سیر رنده شده را به مواد بالا بیافزایید.
انار را بصورت دانه از پوست جدا کنید و به مواد قبل اضافه کنید شکم مرغ را باز کرده مواد را درداخل شکم مرغ بصورت فشرده قرار دهید.
شکم مرغ را با نخ و سوزن ضد عفونی شده بدوزید ویا با خلال دندان کوک بزنید طوری که مواد از داخل آن خارج نشود.
قابلمه ای به اندازه ی مرغ انتخاب کنید کف آن را روغن بریزید و مرغ را با حرارت کم سرخ کنید.
درحین طبخ مرغ را بغلتانید این کار را با دقت انجام دهید تا مرغ متلاشی نشود وشکل خود راحفظ کند.
و کم کم زعفران دم کرده را اضافه کنید.
این مرغ با این ترکیبات هم رنگ  وهم طعم خوبی میگیرد.
با گوجه گیلاسی و زیتون وسبزیجات تزیین کنید.
نوش جان!