طرز تهیه بهترین کیک نارگیلی وگان مرطوب و آسان
مواد لازم:
آرد: 2/5 فنجان (300 گرم)
پودر نارگیل: 1/2 فنجان (50 گرم)
شکر: 3/4 فنجان (150 گرم)
شیر: 400 گرم
خامه: 200 گرم
وانیل: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
رنده شده پوست لیمو: 3 قاشق غذاخوری
نمک: نوک چاقو
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
پودرقند: 2-3 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه بهترین کیک نارگیلی وگان مرطوب و آسان
مواد لازم برای این دستور برای این دستور غذا، شما فقط به چند ماده اصلی ساده نیاز دارید که حتی ممکن است از قبل در خانه داشته باشید. خمیر را در کمتر از 5 دقیقه هم می زنیم و تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را در ظرف پخت بریزید و بپزید!• آرد همه منظوره(آرد: هم آرد همه منظوره و هم آرد بدون گلوتن برای این دستور غذا مناسب است: استفاده از آردهای سبک ریز آسیاب شده کیک را پف تر میکند، اما میتوانید آرد سبک را با آرد کامل مخلوط کنید )• پودر نارگیل خشک شده• بکینگ پودر • جوش شیرین یا 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بیشتر• شکر• نوک چاقو نمک• شیر نارگیل پر چرب• آب و پوست لیمو ترش رنده شده • عصاره وانیل • خامه نارگیل سرد شده نیاز دارید.
مرحله دوم تهیه بهترین کیک نارگیلی وگان مرطوب و آسان
فر را با دمای 356 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. توی یک قالب کیک 9.8x.4.3 اینچی و یا(25x11 سانتی متر یا اندازه مشابه) را کمی چرب کنید وکف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه آرد، نارگیل خشک شده، بکینگ پودر، جوش شیرین، شکر و نمک را بریزید و با هم زدن کمی آن را مخلوط کنید. سپس شیر نارگیل ( در صورت نیاز شیر نارگیل را به آرامی گرم کنید تا قسمت جامد آن مایع شود و مخلوطی صاف به وجود آید.)، آب لیمو، رنده شده پوست لیمو و عصاره وانیل را هم به ترکیب اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا ترکیب و یک خمیر صاف داشته باشید.
مرحله سوم تهیه بهترین کیک نارگیلی وگان مرطوب و آسان
در این مرحله مایه کیک آماده را در قالب آماده شده بریزید و کیک را در فر قرار داده تا حدود 45-50 دقیقه گذاشته تا پخته و آماده شود و زمانی که یک خلال و یا سیخ چوبی را در مرکز خمیر زده و اگر از خمیر به آن نچسبیده بود کیک پخته و آماده است . (در صورت لزوم بعد از 30 دقیقه روی کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید تا روی آن خیلی تیره نشود) و بعد از پخت قالب کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک حدود 15 دقیقه در قالب خنک شود، سپس آن را با احتیاط بیرون بیاورید و روی توری خنک کننده بگذارید تا کاملا سرد شود. وقتی کیک خنک شد، خامه نارگیل و پودر قند زده و روی کیک بمالید. در صورت تمایل با پشن فروت، پودر نارگیل و نعنا یا انگور فرنگی یا میوه های دلخواه روی کیک را تزیین کنید.برش بزنید و لذت ببرید!
مرحله چهارم تهیه بهترین کیک نارگیلی وگان مرطوب و آسان
اگر کیک نرم تری می خواهید از آرد سبک ریز آسیاب شده استفاده کنید، اما می توانید آرد سبک را با آرد کامل هم ترکیب کنید. اگر آرد و/یا بیکینگ پودر شما گلوله دارد، بهتر است ابتدا از یک الک ریز الک کنید.اگر می خواهید میوه های تازه یا یخ زده را داخل خمیر بریزید، ابتدا آنها را در نشاسته ذرت بریزید تا از خیس شدن کیک جلوگیری شود.اطلاعات بیشتر در مورد نگهداری و انجماد و همچنین نکات مفید در مورد نحوه درست کردن کیک گیاهی خود در پست وبلاگ بالا ذکر شده است!
مرحله پنجم تهیه بهترین کیک نارگیلی وگان مرطوب و آسان
به عنوان جایگزینی برای رویه کرم نارگیل، می توانید روی کیک خود را با یک لعاب لیموی سریع و آسان که فقط با پودر قند و آب لیمو درست شده است، روی کیک خود را تزیین کنید. اگر رنگارنگ تر دوست دارید، می توانید از آب میوه هایی مانند آب توت فرنگی، آب زغال اخته، آب انبه یا آب آناناس نیز برای تهیه لعاب صورتی، بنفش، نارنجی یا زرد استفاده کنید. البته، پنیر خامهای وگان با بادام برشته شده یا نارگیل، رویه کیک بسیار خوبی را ایجاد میکند! فقط خلاق باشید!
این کیک نان نارگیل لیمویی وگان عبارت است از:• بدون تخم مرغ• بدون کره، بدون روغن• بدون لبنیات (بدون لاکتوز)• ساخت آسان• فقط در یک کاسه ساخته شده است• خوب و مرطوب و نه خیلی خشک• با خامه نارگیل زده شده • خیلی خوشمزه! ایده آل به عنوان یک دسر یا میان وعده شیرین برای بهار، تابستان و هر زمان!اگر این بهترین کیک نان نارگیلی وگان را امتحان کردید، برای من یک نظر بگذارید و به من بگویید که چگونه این دستور غذا را دوست داشتید.