طرز تهیه مرغ سوخاری با ادویه رنچ
مواد لازم:
پنیر خامه ای: 225 گرم
پنیر چدار: یک پیمانه
پنیر موزارلا: 2 پیمانه
سینه مرغ پخته: یک و نیم پیمانه
روغن: به مقدار لازم
آرد: یک پیمانه
پودر سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
سیر خشک شده: یک قاشق چایخوری
پیاز خشک شده: ۲ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خشک شده: ۲ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
آویشن: ۲ قاشق چایخوری
پیازچه: ۲ قاشق چایخوری
جعفری خشک: ۲قاشق چایخوری
شوید خشک: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: یک و نیم قاشق چایخوری
کره: ۴ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند: یک سوم پیمانه
پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
سلام.برای تهیه این غذای پنیری به ادویه رنچ و سس بوفالو احتیاج هست.خب قبل از توضیح مراحل پخت اول بریم سراغ طرز تهیه ادویه رنچ (runch).
مواد لازم برای تهیه ادویه رنچ:
یک قاشق چایخوری سیر خشک شده
2 قاشق چایخوری پیاز خشک شده
2 قاشق چایخوری گوجه فرنگی خشک شده ریز شده
یک قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده
2 قاشق چایخوری شوید
2 قاشق چایخوری پیازچه خشک شده
2 قاشق چایخوری جعفری خشک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/5 قاشق چایخوری نمک و فلفل (طبق ذائقه)
همه این مواد رو با هم به خوبی ترکیب کنید تا ادویه رنچ مون آماده بشه.این ادویه رو میتونید برای انواع غذاهای گوشتی استفاده کنید.
مرحله اول تهیه خوراک مرغ سوخاری با ادویه رنچ:
4 قاشق غذاخوری کره رو با حرارت ملایم ذوب کنید.یک سوم پیمانه سس گوجه فرنگی تند رو به همراه یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کنید و تا جایی که سس یکدست بشه و کره به خوردش بره هم بزنید.حالا شعله رو خاموش کنید.
خب حالا بریم سراغ اولین مرحله تهیه غذامون.
مرحله دوم تهیه خوراک مرغ سوخاری با ادویه رنچ:
پنیر خامه ای رو به همراه سینه مرغ ریش ریش شده در ظرف گودی بریزید.سس بوفالو و پنیرهای موزارلا و چدار رو اضافه کنید.در آخر ادویه رنچ رو هم به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید.
مرحله سوم تهیه خوراک مرغ سوخاری با ادویه رنچ:
کف یک قالب کاغذ روغنی بذارید ومواد روداخلش بریزید.با قاشق کاملا توی قالب صاف و یکدستش کنید و یک ساعت در یخچال بذاریدش. حالا از قالب درش بیارید و به مستطیل های هم اندازه برشش بزنید.
مرحله چهارم تهیه خوراک مرغ سوخاری با ادویه رنچ:
در سه ظرف مقداری آرد, پودر سوخاری و تخم مرغ همزده بریزید.مستطیل ها رو دونه به دونه به ترتیب در آرد, تخم مرغ, سوخاری , باز هم تخم مرغ و در آخر در سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخشون کنید.روغن اضافی شون رو بگیرید و میل کنید.