5056

طرز تهیه مرغ سوخاری

مواد لازم:
مرغ: یک کیلوگرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: 6 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
پودر پیاز: 5 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: 1.5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
آرد سفید: 1/5 پیمانه
جو پرک: 6 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: 6 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
آبلیمو: 2 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
سیب زمینی: 2 عدد
پودر سیر: 3 قاشق چایخوری


مرحله اول تهیه مرغ سوخاری:
مرغ ها را می شوریم و با چاقو چند تکه می کنیم. آب مرغ ها باید کاملا گرفته شده باشد.


مرحله دوم تهیه مرغ سوخاری:
برای مزه دار کردن روی مرغ آبلیمو می زنیم و نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز می پاشیم و دو ساعت کنار می گذاریم تا به خورد مرغ برود.

مرحله سوم تهیه مرغ سوخاری:
آرد سفید را الک می کنیم و با آرد سوخاری مخلوط می کنیم. پودر سیر، پودر پیاز، جو پرک (خرد می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم)، فلفل سیاه، پود پابریکا و نمک را اضافه کرده و با هم قاطی می کنیم.


مرحله چهارم تهیه مرغ سوخاری:
تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر می شکنیم و شیر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.


مرحله پنجم تهیه مرغ سوخاری:
بعد از دو ساعت تکه های مرغ را در پودر سوخاری قرار می دهیم و هر طرف آن را به پودر سوخاری آغشته می کنیم. مرغ را از پودر سوخاری در می آوریم و در ظرف شیر و تخم مرغ می زنیم و دوباره به ظرف مخلوط پودر سوخاری برمی گردانیم و خوب آغشته می کنیم. در مجموع این کار را سه بار تکرار می کنیم.

 

مرحله ششم تهیه مرغ سوخاری:
در ماهیتابه ای روغن می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا داغ شود. روغن در این غذا باید زیاد باشد تا مرغ در روغن شناور شود.


مرحله هفتم تهیه مرغ سوخاری:
برش های مرغ را در روغن می ریزیم و سرخ می کنیم. تقریبا تا بیست دقیقه زمان لازم است تا مرغ ها سرخ شود. بعد از سرخ شدن مرغ ها را بیرون می آوریم و روی دستمال سفید تمیزی می چینیم تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

 

مرحله هشتم تهیه مرغ سوخاری:
سیب زمینی را پوست گرفته و خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم و بعد از کشیده شدن روغنش در کنار مرغ سوخاری سرو می کنیم.