5048

طرز تهیه مرغ چینی

مواد لازم:
مرغ: یک عدد
سس سویا: 2 قاشق غذا خوری
سیر: 2 حبه
زنجبیل: 2 قاشق چای خوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
آب مرغ: یک لیوان
لیمو: یک عدد
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا خوری
شکر: 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه: یک قاشق غذا خوری


در ابتدا مرغ پاک و شسته شده را به حدی که گوشت آن له نشود، پخته و یک لیوان از آب آن را برای مراحل بعدی خوراک کنار بگذارید. سپس سیر رنده شده را درون روغن، کمی سرخ کرده و سس سویا، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید. پس از این که به مرحله جوشیدن رسید، رب گوجه فرنگی، شکر، آب مرغ را به همراه آب لیموی تازه به آن اضافه کرده و مرغ را با مایه آماده شده درون ماهیتابه، به حدی که تکه های مرغ قرمز رنگ شوند، سرخ نمایید. خوراک مرغ را در دیس گذاشته و بر روی آن جعفری های خرد شده را پاشیده و میل بفرمایید.