طرز تهیه مرغ ترش سیخی
مواد لازم:
سینه مرغ: چهار عدد (یک کیلوگرم)
پیاز: دو عدد
زعفران دم کرده: سه قاشق سوپخوری
ریحان: 50 گرم
روغن زیتون: چهار قاشق سوپخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
رب انار: چهار قاشق سوپخوری
ماست: نصف پیمانه
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
ابتدا سینه ی مرغ را با برش های یک اندازه به چند قسمت تقسیم کنید. سپس پیاز، سیر، زعفران و ریحان تازه ی خرد شده را با آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید خوب هم بزنید تا ترکیب یک دستی به وجود آید. میتوانید برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید. در مرحله بعد باید گوشت مرغ را با این سس ترکیب کنید و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود. بعد از آن رب انار و ماست را اضافه کنید.
سیخ های چوبی را در آب بگذارید تا حسابی خیس بخورند، در غیر این صورت حتما میسوزند. داخل ماهیتابه ای که سیخ های چوبی تان در آن به خوبی جا میگیرد، کره بریزید تا داغ شود. مرغ ها را به سیخ چوبی بکشید و در ماهی تابه بچینید. بگذارید تا به خوبی بپزند.
این مدل کباب را میتوانید با پلو و یا نان سنگک سرو نمایید.