طرز تهیه مرغ پخته شده با انار
مواد لازم:
شنسیل مرغ: یک عدد
انار دانه شده: یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برنج: ۲ پیمانه
هویج: 2 عدد
ذرت پخته شده: یک عدد
کره: یک عدد
پیاز: یک عدد
لیموترش تازه: یک عدد
مرحله اول تهیه مرغ پخته شده با انار :
ابتدا در مرحله اول یک عدد پیاز متوسط را به خوبی می شوریم و بعد به صورت نگینی به قطعات کوچک خرد و ریز می کنیم و در یک تابه به همراه مقداری روغن و یا در صورت تمایل کره روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا آماده شده و سرخ و طلایی رنگ شود . سپس بعد از حدود چندین دقیقه از سرخ شدن و طلایی رنگ شدن پیاز ها به ن ها ادویه را که شامل نمک و فلفل و زردچوبه هستش اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود و پیاز ها طعم دار گردند و زیر حرارت اجاق گاز را کم می کنیم و کنار می گذاریم .
سپس در ادامه شروع به آماده کردن مرغ می کنیم به این صورت که ابتدا یک عدد شنسیل مرغ را به قطعات کوچک ریز ریز می کنیم در حد متوسط و نه خیییلی کوچک سپس آن ها را کنار می گذاریم . در ادامه انارهای دانه شده را هم به اندازه یک کاسه کوچک آماده کرده و کنار می گذاریم و یک یا دو عدد لیموترش تازه را هم قاچ کرده و کنار می گذاریم .
مرحله دوم تهیه مرغ پخته شده با انار :
در مرحله دوم در یک کاسه قطعات مرغ را با لیموترش تازه و انارهای دانه شده مخلوط می کنیم و مدتی کنار می گذاریم تا مرغ ها با انار و لیموترش مزه دار شود و طعم لذیذی به خود بگیرد . سپس بعد از گذشت چندین دقیقه مرغ های طعم دار را به تابه پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند و همگی مواد با هم مخلوط گردند و زیر حرارت اجاق گاز را هم کمی کم می کنیم تا به آرامی بجوشد و و حسابی مرغ ها نرم و خوشمزه گردند .
مرحله سوم تهیه مرغ پخته شده با انار :
در مرحله سوم شروع به آماده کردن برنج می کنیم. به این صورت که ابتدا یک الی دو پیمانه برنج را به خوبی پاک می کنیم و می شوریم و کنار می گذاریم و مقداری نمک را هم به برنج اضافه می کنیم و سپس یک قابلمه را با مقدری از آب پر می کنیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا بجوشد و برنج را اضافه می کنیم .
در همین حین شروع به درست کردن سالاد می کنیم که ابتدا دو عدد هویج را به خوبی شسته و پوست می کنیم و سپس با رنده خووب رنده می کنیم و در ظرفی کنار می گذاریم و سپس مقداری ذرت پخته شده را هم به ظرف هویج رنده شده اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود و در صورت تمایل می توانیم به آن سس اماده شده به همراه لیموترش اضافه کنیم و نوش جان کنیم .
مرحله چهارم تهیه مرغ پخته شده با انار :
در مرحله چهارم زمانی که آب برنج جوشید نوبت به ریختن برنج می شود که برنج را داخل قابلمه می ریزیم و سپس بعد از چندین دقیقه از نرم شدن و قد کشیدن برنج آن را آبکش می کنیم و کف قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم و در صورت تمایل از سیب زمینی و یا نان برای کف قابلمه به عنوان ته دیگ استفاده می کنیم و سپس برنج آبکش کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و در ادامه دم کنی را روی آن می گذاریم و اجازه می دهیم دم بکشد. در همین حین مرغ پخته شده ما با انار هم آماده است و آن را در ظرفی می ریزیم و نوش جان و میل می کنیم .
بعد از گذشت حدود چهل و پنج دقیقه غذای ما آماده است و نوش جان.