4977
طرز تهیه مربای انجیر
مواد لازم:
انجیر: 2 کیلو
شکر: 2 کیلو
آب: 2 لیوان
هل: مقدار لازم
ابتدا انجیرها را تمیز کنید و آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید. روی هر انجیر با چنگال سوراخ ایجاد کنید. شکر را به انجیرها اضافه کنید. 2 لیوان هم آب اضافه کنید، یعنی هم وزن انجیرها آب اضافه کنید. حالا این مخلوط را داخل قابلمه مناسبی بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بپزد. چند دانه هل کوبیده یا درسته را داخل یک پارچه تنظیف بگذارید و آن را داخل مربا بگذارید که بپزد. در انتها این هل ها را در بیاورید و دور بریزید. مربای شما آماده است.
انجیر: 2 کیلو
شکر: 2 کیلو
آب: 2 لیوان
هل: مقدار لازم
ابتدا انجیرها را تمیز کنید و آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید. روی هر انجیر با چنگال سوراخ ایجاد کنید. شکر را به انجیرها اضافه کنید. 2 لیوان هم آب اضافه کنید، یعنی هم وزن انجیرها آب اضافه کنید. حالا این مخلوط را داخل قابلمه مناسبی بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بپزد. چند دانه هل کوبیده یا درسته را داخل یک پارچه تنظیف بگذارید و آن را داخل مربا بگذارید که بپزد. در انتها این هل ها را در بیاورید و دور بریزید. مربای شما آماده است.