4952

طرز تهیه ماهیچه به سبک رستورانی

مواد لازم:
ماهیچه گوسفندی: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ ای زرد: یک عدد
پیاز: یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
هویج: ۲عدد
چوب دارچین: یک عدد
سیر: ۲حبه
زعفران دمکرده: مقداری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم


امروز میخوام طرز تهیه ی ماهیچه به سبک رستورانی رو براتون اموزش بدم، همون طور که می دونید ماهیچه به سبک های متفاوتی پخته میشه، و هر آشپزی فوت و فن خاص خودش رو داره، ما اینجا هستیم که آشپزی رو همراه با فوت و فن ها به هم دیگه و سایر دوستان آموزش بدیم. درست کردن ماهیچه واقعا مهارت می خواد چون باید هم میزان پختش و هم عطرش طوری باشه که مغز پخت بشه و عطر و طعم ادویه ها و سبزیجات رو به خودش بگیره،این روشی که من براتون ارائه میدم یه سبک رستورانی هست و تاکیدی بر استفاده حتمی از این سبزیجات رو ندارم. فقط میخوام یه تجربه بی نظیر با این سبک از پختن ماهیچه رو داشته باشید. پس با من همراه باشید تا این غذای فوق العاده خوشمزه رو با یه سبک عالی براتون ارائه بدم.


مرحله ی اول طرز تهیه ی ماهیچه به سبک رستورانی
پیاز و هویچ و فلفل دلمه ای و سیر رو به صورت خلالی خرد می کنیم.حالا حدود ۳ قاشق غذا خوری روغن می ریزیم توی قابلمه و روی حرارت قرار می دیم. وقتی روغن گرم شد ماهیچه ها رو میذاریم توی روغن داغ و تفت می دیم. بعد از این که دو طرف ماهیچه ها رو تفت دادیم، ماهیچه ها رو از توی قابلمه بر میداریم. حالا تمام سبزیجات رو توی همون روغنی که ماهیچه ها رو تفت دادیم می ریزیم و تفت می دیم.احتیاجی به سرخ کردن سبزیجانت نداریم، فقط در حدی که یه مقدار سبک تر بشن تفت می دیم. حالا تو همین حین چوپ دارچین و مقداری پودر فلفل قرمز رو به سبزیجات اضافه می کنیم.(سعی کنید از پودر دارچین توی این غذا استفاده نکنید، به این دلیل که رنگ غذاتون رو تیره تر میکنه).بعد از این که سبزیجات کاملا سبک شدن، قبل از سرخ شدن رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و تفت می دیم.

 

مرحله ی دوم طرز تهیه ی ماهیچه به سبک رستورانی
خب حالا ماهیچه ها رو اضافه می کنیم به سبزیجات تفت داده شده. حالا ۴ لیوان آب جوش رو بهش اضافه می کنیم.(آب جوش در حدی باشه که روی ماهیچه ها رو کاملا بپوشونه).حالا درب قابلمه رو می بندیم و به مدت یک و نیم الی دو ساعت با حرارت متوسط بپزه. نیم ساعت آخر رو درب قابلمه رو بر می داریم، همین طور که توی تصویر می بینید ماهیچه ها کاملا پخته شدن، حالا تو این تایم زعفران دم کرده و نمک رو اضافه می کنیم به غذا. درب قابلمه رو می بندیم و حرارت رو رو به پایین میذاریم و به مدت نیم نیم ساعت میذاریم که کاملا طعم نمک و زعفران دم کرده به خورد غذامون بره.

 

مرحله سوم طرز تهیه ی ماهیچه به سبک رستورانی
خب دوستای گلم همونطور که میبینید ماهیچه ی ما آماده شده. حالا توی ظرف مورد نظر در کنار باقالی پلو سرو می کنیم.ازون جایی که مبحث اموزش امروزم تهیه ماهیچه بود،من طرز تهیه با قالی پلو رو براتون قرار ندادم تو این مطلب.البته کدبانوهای ایرانی با تهیه ی باقالی پلو اشنا هستند.

امیدوارم این سبک از تهیه ی و پخت ماهیچه رو دوست داشته باشید و حتما امتحان کنید،واقعا طعم فوق العاده ای داره.(دوستان اگر شما دوست ندارید سیر استفاده کنید می تونید حذف کنید. یا به جای فلفل دلمه ای از پودر پاپریکا استفاده کنید.نمک رو هم نه کم نه زیاد اضافه کنید،غذا باید خوش نمک باشه تا طعم واقعیش حس بشه.اگر هویج دوست ندارید تو این غذا استفاده کنید این موارد کاملا اختیاریه و فقط یه سبک متفاوته که من براتون ارائه دادم.