طرز تهیه ماهی قزل آلا آسیایی با رشته فرنگی
مواد لازم:
فیله ماهی: 4 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
سس سویا: یک قاشق غذاخوری تیره
کنجد: یک قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
هویج: یک عدد
کلم برگ: 1/4 از یک عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
سیر: 3 حبه
نودل: 800 گرم
سس تند: یک قاشق غذاخوری
سس گوجه: 2 قاشق غذاخوری
لیمو: نصف شده از یک عدد
فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
پیازچه: 4 ساقه
این غذا فوق العاده خوش طعم و خوشمزه است و گاهی بد نیست طعم های جدید را هم امتحان کنیم ولی گاهی بدلیل نداشتن بعضی از ترکیبات از درست کردن آن دستور امتناع می کنیم . آشپزی یک هنر است که شما می توانید با تغییراتی در مواد غذا دلخواه خود را آماده کنید . البته برخی از غذاها مانند غذاهای سنتی مثل ایرانی نمیتوانید ترکیبات را هم بزنید مگر در چاشنی آن غذا ولی این ماهی قزل آلا فقط لازم است برای شام در 25 دقیقه این غذا را آماده کنید و یک دستور العمل سریع و خوشمزه ماهی قزل آلا است.
مرحله اول تهیه ماهی قزل آلا آسیایی با رشته فرنگی
برای این غذا ما دو قسمت مواد داریم برای ماهی میتوانید از 4 فیله ماهی قزل آلا یا سالمون استفاده کنید. ، در همین حال ، در یک کاسه کوچک برای لعاب روی ماهی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1/4 قاشق چایخوری نمک سیر ، یک قاشق غذاخوری سس سویا سبک ، یک قاشق غذاخوری سس سویای تیره ، یک قاشق غذاخوری روغن کنجد، کمی پودر فلفل سیاه و 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم تهیه ماهی قزل آلا آسیایی با رشته فرنگی
برای آماده کردن رشته فرنگی: یک قاشق غذاخوری روغن کنجد ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع ، یک عدد پیاز را ریز خرد کنید ، یک فلفل دلمه ای قرمز را ریز خرد کنید ، یک هویج متوسط پوست گرفته و خرد شده ، 1/4 از یک کلم برگ سبز خرد کنید، 2 عدد فلفل قرمز برش خورده و یا یک فلفل سبز ، 3 حبه سیر خرد شده ،800 گرم رشته فرنگی تخم مرغی یا 400 گرم رشته فرنگی خشک ، پخته شده ، یک قاشق غذاخوری سس سویا سبک ، یک قاشق غذاخوری سس سویا تیره ، یک قاشق غذاخوری سس چیلی یا سریراچا ، 2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی ، آب نصف لیمو ، 1/4 قاشق چایخوری فلفل سفید ، 4 ساقه پیازچه خرد شده / برای تزیین آخر یک لیمو ترش برش خورده و 2 ساقه پیازچه - خرد شده ، یک قاشق چایخوری دانه کنجدیا ترکیبی دانه های کنجد سیاه و سفید وقتیکه تمام مواد را آماده کردید ، شروع به پخت غذا کنید.
مرحله سوم تهیه ماهی قزل آلا آسیایی با رشته فرنگی
توی یک سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و بعد گریل را از قبل گرم کنید تا گرم شود.فیله های ماهی را از قسمت پوست ، توی سینی گریل روی فویل قرار دهید. به مدت 2 دقیقه زیر گریل قرار دهید.ماهی قزل آلا را برگردانید و لعاب روی ماهی را که درست کردید بروی ماهی قزل آلا بپاشید (نگران جمع شدن سس توی سینی نباشید) و برای مدت 4-6 دقیقه دیگر آن را بپزید ، یک یا دو بار آن را بپزید تا کاملاً پخته شود.سینی را از گریل برداشته و با فویل بپوشانید تا وقتی رشته فرنگی درست می کنید ، ماهی استراحت کرده و گرم بماند.
مرحله چهارم تهیه ماهی قزل آلا آسیایی با رشته فرنگی
برای رشته فرنگی : 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد و 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا مایع را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی حرارت زیاد گرم کنید. پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده و هویج خلال شده را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید ، همه چیز را با کفگیر به طور منظم تفت داده و هم بزنید. کلم خرد شده ، دو عدد فلفل دلمه ای خرد شده و 3 حبه سیر خرد شده را اضافه کنید. یک دقیقه سرخ کنید. رشته ها را اضافه کنید و همه چیز را به مدت 2 دقیقه با هم بریزید. (به نظر من استفاده از مجموعه انبر برای این کار آسان تر است). 1 قاشق غذاخوری سس سویای سبک ، 1 قاشق غذاخوری سس سویا تیره ، 1 قاشق غذاخوری سس چیلی ، 2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی ، رنده و آب نصف لیمو و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سفید و پیازچه خرد شده را هم اضافه و خوب با هم تفت داده و 2-3 دقیقه بیشتر تفت دهید.
مرحله پنجم تهیه ماهی قزل آلا آسیایی با رشته فرنگی
رشته فرنگی آماده شده با سبزیجات را توی 4 بشقاب یا کاسه تقسیم کرده و روی هر کدام یک تکه ماهی سالمون قرار دهید. در صورت باقی ماندن از سس روی ماهی کمی روی ماهی ها بریزید و در کنار آن از برش های لیمو ترش و کمی پیازچه قسمت سبز ریز خرد شده و دانه های کنجد سیاه و سفید بپاشید و آن را گرم سرو کنید.
✎ یادداشت ها
رشته ها را طبق دستورالعمل بسته بپزید. وقتی نرم شد ، رشته فرنگی را آبکش کرده و زیر آب سرد قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در حالی که بقیه غذا را آماده می کنید ، این مانع چسبیدن رشته ها می شود. رشته ها را در صافی بگذارید تا زمانی که آماده استفاده شوید. اگرچه این دستور غذا برای یک وعده گرم است ، اما طعم سردی ناهار را نیز دارد. ماهی قزل آلا را به سادگی بپزید ، سپس آن را سرد کنید ، بپوشانید و تا یک روز در یخچال قرار دهید.