4941

طرز تهیه ماهی شیر

مواد لازم:
ماهی شیر: 300 گرم
نمک و فلفل: مقدار لازم
پیاز: یک عدد بزرگ
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری سرخالی
آب لیموی تازه: یک استکان
لیمو ترش: 2 عدد
ادویه: مقدار لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
جعفری: یک پیاله


ابتدا پیازها را درشت خرد میکنیم و در کاسه میریزیم و سپس آبلیمو و زردچوبه و نمک وفلفل اضافه میکنیم درب ظرف را بسته و به مدت یک ساعت میگذاریم تا مزه بگیرید.سپس پودر سوخاری را در بشقابی ریخته و به آن ادویه ماهی و نمک و زردچوبه اضافه میکنیم.ماهی را در پودر سوخاری غلطانده و در شعله کم سرخ میکنیم پس از اینکه سرخ شدن در ظرف سرو ریخته و در یک پیاره لیموی تازه را آب گرفته و با جعفری مخلوط کرده و روی ماهی ها میریزیم و غذا آماده است.نوش جان