طرز تهیه بقچه بادمجون
مواد لازم:
بادمجون: 6 عدد
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
قارچ: 6 عدد
رب: 2 قاشق غذا خوری
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی: 12 عدد متوسط
فلفل دلمه ای: 2 عدد
مرحله ی اول تهیه ی بقچه بادمجان:
ابتدا پیاز ها را بشوییید و ریز خورد کنید وتفت دهید. سپس گوشت چرخ شده را هم اضافه کنید و به مدت 7 دیقه ی دیگر تفت دهید. اکنون قارچ ها را بشویید و ریز خورد کنید و به باقی مواد اضافه کنید.بعد 5 دقیقه به مواد نمک و زردچوبه و ادویه و رب و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید و در تابه را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه کاملا آب مواد کشیده شود.
مرحله ی دوم تهیه ی بقچه بادمجان:
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت لایه های نازک برش بزنید و 1 ساعت در آبنمک قرار دهید. سپس آن را آبکش نمایید و در روغن به خوبی سرخ نمایید.
مرحله ی سوم تهیه ی بقچه بادمجان:
اکنون بادمجان ها را به صورت ضربدر + روی هم قرار دهید و وسط آن را از مواد گوشت و قارچ پر کنید. سپس چهار طرف آن را رو هم ببرید و مانند بقچه جمع کنید و روی آن یک خلال دندان بزنید تا همانطور بماند. این کار را تکرار کنید تا تمام بادمجان ها را پر از مواد کنید. سپس فلفل دلمه ای ها را بشویید وبه ابعاد 1 در 1 سانت خورد کنید و داخل خلال بزنید و روی آن گوجه گیلاسی فرو کنید.
مرحله ی چهارم تهیه ی بقچه بادمجان:
اکنون در قابلمه مقداری روغن بریزید و تمام بقچه ها را درون قابلمه بچینید و سپس یک لیوان آب را با دو قاشق رب و کمی نمک و ادویه مخلوط کنید و روی مواد بریزید.در قابلمه را بگدارید و اجازه دهید روی شعله ملایم به مدت 15 دقیقه پخته شود. اکنون غذای ما آماده است. نوش جان