طرز تهیه ماهی سفید شکم پر
مواد لازم:
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
ماهی سفید: یک عدد
جعفری: 100 گرم
گشنیز: 100 گرم
نعناع: 100 گرم
مغز گردو: 200 گرم
آلو: 100 گرم
کشمش: 100 گرم
کره: 50 گرم
زعفران دمکرده: 4 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه: به میزان لازم
پیاز: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه ماهی سفید شکم پر:
پولک ها و فلس های ماهی را از ماهی پاک می کنیم و شکمش را کاملا خالی کرده و خوب می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شود.
مرحله دوم تهیه ماهی سفید شکم پر:
ماهی را با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار می کنیم و همه جای ماهی را به ادویجات آغشته می کنیم. زعفران را هم به همه جای ماهی حتی داخل شکم می رسانیم و کنار می گذاریم تا طعم دار شود.
مرحله سوم تهیه ماهی سفید شکم پر:
سبزیجات شامل نعناع، گشنیز و جعفری را خرد می کنیم. پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم. پیاز را به ماهیتابه روغنی و داغ شده می ریزیم و تفت می دهیم. سبزیجات خرد شده را اضافه کرده و هم می زنیم. مغز گردوی خرد شده همراه آلو و کشمش را به مواد اضافه می کنیم. رب انار و فلفل را بنابر ذائفه ی خودتان اضافه کنید یا حذف کنید. حالا مواد را کنار می گذاریم تا کمی سرد شود.
مرحله چهارم تهیه ماهی سفید شکم پر:
داخل ماهی را با موادی که سرد شده پر می کنیم و با خلال آنرا می بندیم. ماهی را در ظرف فر قرار می دهیم و زعفران دمکرده و کره را با هم مخلوط کرده و به زیر و روی ماهی می ریزیم. درب ظرف را با فویل می پوشانیم و در دمای صد و هشتاد درجه فر می گذاریم تا به مدت پنجاه دقیقه کاملا پخته و برشته شود. اگر کامل برشته نشده بود باز هم می توانیم به داخل فر برگردانیم.